Čiščenje avtomobilskih sedežev in ostala nega

Čiščenje avtomobilskih sedežev bo učinkovito in prijazno do materiala le s pravimi izdelki. Lepo urejena notranjost avtomobila je za prave ljubitelje prav tako pomembna kot sijoča zunanjost. Izdelke za čiščenje avtomobilskih sedežev najdete v spletni trgovini Glaso, kjer dobite tudi kvalitetne krpe za čiščenje. Profesionalno boste lahko očistili usnje, plastiko in blago. Ponujamo pa tudi vse za čiščenje platišč in pnevmatik.

Čiščenje avtomobilaČiščenje avtomobilskih sedežev

Krpe za čiščenje notranjih in zunanjih površin

Ne le čistila, torej spreji, geli in drugi izdelki, tudi krpe morajo biti visoke kakovosti, da ne poškodujemo površine. Pri nas dobite krpe za čiščenje mokrih in suhih površin, različnih materialov in trdote. Maguiar’s X2000 Water Magnet je na primer namenjena za mokre površine in je neverjetno vpojna in vzdržljiva, narejena iz mikrovlaken. Ali pa na primer čistilna mikro krpa za čiščenje steklenih, lakiranih, usnjenih in plastičnih površin, ki je tudi pralna. Na voljo so tudi polirne krpe in druge specifične krpe, ki bodo primerne za čiščenje avtomobilskih sedežev, plastike, platišč in drugih elementov.

VEČ O ČIŠČENJU USNJENIH POVRŠIN

Vrhunsko čiščenje platišč in pnevmatik

Pravi ljubitelji jeklenih konjičkov prisegajo na sijoča platišče in pnevmatike. Zunanjost avtomobila je še bolj pomembna kot notranje čiščenje (avtomobilskih sedežev, armature itd.). Čiščenje platišč in čiščenje pnevmatik je natančna naloga, ki jo je treba opraviti z najboljšimi izdelki. Z nami boste poskrbeli za vse vrste lakiranih, eloksiranih ali kromiranih platišč. V naši ponudbi različna razpršila za čiščenje in zaščito, pa tudi krtače, ščetke in druge izdelke. Čiščenje pnevmatik boste lahko opravili na najvišjem nivoju.

Vzdrževanje plastike in stekla

Avtomobil sestavlja veliko različnih materialov in površin, prav vsaka pa zahteva svojo nego in vzdrževanja. Zato izberite specifične artikle za čiščenje plastike, spet drugačne za steklo. Na voljo je set za poliranje žarometov, čistila za plastiko in vinil, motor, strehe kabrioletov in še in še. Izdelke lahko hitro in enostavno poiščete na naši spletni strani. Opravite čiščenje avtomobilskih sedežev, ki jim bo zopet povrnilo svež videz in odpravilo obrabljenost ter poskrbite tudi za zunanjost avtomobila.