Kotna sedežna garnitura, 3+2+1, oblika u, s počivalnikom: izbira po ugodni ceni

Kotna sedežna garnitura je lahko vaša po zelo ugodni ceni, če se odločite za nakup kotne sedežne garniture Emok. Ponujamo vam kvalitetne in estetsko dovršene usnjene sedežne garniture in sedežne garniture iz blaga, ki so na voljo v različnih izvedbah. Glede na vaš stil in zahteve lahko izbirate med različnimi postavitvami sedežnih garnitur, kot so kotna sedežna garnitura, sedežna garnitura 3+2+1, ki vključuje trosed, dvosed in fotelj, sedežna garnitura u oziroma v obliki črke u, sedežne garniture s počivalnikom itd. Vabljeni, da nas obiščete v našem razstavno-prodajnem salonu, kjer si lahko pohištvo in sedežne garniture tudi ogledate. Ponujamo vam ugodno ceno za kotne in ostale kvalitetne sedežne garniture, ki so izdelane iz najboljših materialov in se lahko pohvalijo z zelo dolgo življenjsko dobo.

Kotna sedežna garnitura cena
Kotna sedežna garnitura, prilagodljiva po vaši meri


V podjetju Emok d. o. o. se ukvarjamo s proizvodnjo in prodajo rustikalnih in modernih sedežnih garnitur. Odločite se lahko tudi za sedežno garnituro po naročilu. Na vse svoje izdelke smo zelo ponosni, saj so izdelani natančno in iz najboljših materialov. Pri svojem delu veliko pozornosti posvečamo prav kvaliteti, kar so prepoznali tudi mnogi zadovoljni kupci. Če torej iščete ugodno ceno in kvaliteto, potem so sedežne garniture Emok idealna rešitev za vas. Naša ponudba kotnih in ostalih sedežnih garnitur (3+2+1, sedežna garnitura u, sedežne garniture s počivalnikom) je zelo raznolika. Sedežna garnitura MONACO je klasičen model kotne sedežne garniture, ki ima vse površine tapecirane, linije krojev in konstrukcije pa so nežno ukrivljene. Ima nekoliko višji hrbtni naslov in poudarjene blazine na delu vzglavja, kar vam nudi optimalno podporo med sedenjem. Elementi omenjene kotne sedežne garniture so modularni, kar pomeni, da vam omogočajo poljubno sestavljanje, saj je širina enega sedišča na vseh elementih praktično enaka. Omenjen model kotne sedežne garniture pa izstopa tudi po številu dodatnih možnosti, ki so na voljo (možnost vgradnje predala ali izvlečne postelje). Kotna sedežna garnitura MONACO bo s svojim prestižnim izgledom popestrila vsak prostor. Izbirate lahko med različnimi materiali in barvami prevleke kotne sedežne garniture.


Rustikalne sedežne garniture 3+2+1


Naše rustikalno pohištvo je natančno izdelano iz kakovostnih materialov, kar jim zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Rustikalne sedežne garniture so estetsko dovršene in se bodo odlično podale v vsak prostor. Prepričani smo, da bodo tudi najbolj zahtevni okusi pri nas našli primerno sedežno garnituro. Sedežne garniture 3+2+1 lahko pri nas dobite po zelo ugodni ceni. Sestavljene so iz troseda, dvoseda in udobnega fotelja. Rustikalne sedežne garniture 3+2+1 bodo v vaš prostor prinesle prav posebno vzdušje. Če vam nobena od sedežnih garnitur 3+2+1 ni všeč, se lahko odločite tudi za sedežno garnituro po naročilu. V tem primeru lahko izbirate tudi med različnimi prevlekami in materiali za prevleke, ki so vam na voljo.

Sedežna garnitura 3+2+1 cena


Sedežne garniture s počivalnikom: popolno udobje za vso družino


Med različnimi sedežnimi garniturami boste našli tudi sedežne garniture s počivalniki. Kotne sedežne garniture s počivalniki so odlična in praktična rešitev za manjše prostore, odlično pa se bodo podale tudi v večje. Glede na vaše želje in zahteve lahko izbirate med različnimi dizajni in barvami ter materiali. Pri nakupu kotne sedežne garniture s počivalnikom pozornost posvetite primerno visokemu naslonjalu za sedenje, odločite pa se lahko tudi za različne relax mehanizme oziroma funkcije naših modernih kotnih sedežnih garnitur. Prepričani smo, da vam bo naša sedežna garnitura v obliki črke u, kotna ali katerakoli druga sedežna garnitura še dolgo let dobro služila.


Cena sedežnih garnitur je pri nas več kot ugodna


Če vas zanimajo cene naših sedežnih garnitur, vas vabimo, da nas obiščete v našem razstavno-prodajnem salonu. Tam boste tudi izvedeli vse, kar vas zanima o kotnih ali 3+2+1 sedežnih garniturah. Ponujamo vam odlično ceno za kakovostno in natančno izdelano pohištvo.

Več o usnjeni sedežni garnituri:https://www.vsi.si/emok/usnjena-sedezna-garnitura

MODERNA SEDEŽNA GARNITURA

OBNOVA POHIŠTVA