Digitalni tisk - poceni, hitro in izjemno kvalitetno tiskanje

Digitalni tisk je poceni, a še zdaleč ne samo to. Kljub temu da je izjemno poceni, je digitalni tisk primeren tudi za zahtevnejše naloge. Ne glede na vaše želje, je lahko prava izbira prav digitalni tisk. Cenik tako ne bo več razlog, zaradi katerega bi se odpovedali tiskanju plakatov, brošur, nalepk ali drugih barvitih publikacij, ki bodo povečale prepoznavnost vašega podjetja, na voljo pa vam je tudi digitalni tisk vizitk, ki bodo s svojo dodelanostjo zagotovo izstopale iz množice.


Digitalni tisk omogoča poceni tiskanje na različne materiale


Tisk digitalnih fotografij je vsekakor cenejša opcija od klasičnega razvijanja fotografij, ki je bilo zaradi manjše izbire fotografske opreme praktično edina opcija v preteklosti. Poleg tega omogoča digitalni tisk fotografij obdelavo, dokler ne dosežete želenega učinka. Najsodobnejša tehnologija zagotavlja izdelavo prečudovitih fotografij, ki bodo ovekovečile vaše najlepše spomine, obenem pa je digitalni tisk fotografij tudi zelo poceni. Digitalni tisk fotografij namreč poteka tako, kot digitalni print drugih vrst, neposredno iz datoteke, kar močno zniža stroške. Poleg klasičnega tiskanja na papir vam je na voljo tudi digitalni tisk na folijo. V tovrstnih primerih gre običajno za digitalni tisk na samolepilno folijo, kasnejši razrez pa omogoča izdelavo praktičnih etiket.

digitalni tisk nalepkdigitalni tisk


Prava izbira tudi takrat, ko pričakujete vrhunsko kakovost tiska


Čeprav je digitalni tisk poceni, je primeren tudi za tiskanje tako pomembnih stvari, kot je diplomska naloga. Digitalni tisk poskrbi za čudovit končni izdelek. Ugodna cena in izjemna kvaliteta sta zagotovo zmagovalna kombinacija, ki jo ponuja digitalni tisk. Diplomska naloga bo tako že s zunanjo podobo pričala o svoji pomembnosti.

POCENI DIGITALNI TISK