Tisk na nalepke kakovosten, hiter in ugoden po zaslugi digitalnega tiska

Tisk na nalepke je v tiskarni Camera Ljubljana kakovosten, hiter in enostaven, saj pri digitalnem tisku tiskanje poteka naravnost iz datoteke, zato predhodna grafična priprava ni potrebna. Stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče tako odpadejo. H krajšemu času tiskanja pripomorejo tudi kakovostne barve, ki se takoj posušijo. Digitalni tisk je primeren za vse vrste tiskovin, tako za tiste, ki imajo vsakič drugačno vsebino, kot za tiste, ki jih potrebujete vedno znova. Digitalni tisk na nalepke prinaša tudi personalizacijo, zaradi katere bodo vaše nalepke po meri unikatne.


V tiskarni Camera Ljubljana se zavedamo, da sta lepa podoba izdelka in njegova privlačna nalepka za prvi vtis o podjetju zelo pomembna, saj dajeta vedeti, da ste v svoji dejavnosti resni in zanesljivi. Zato je tisk na nalepke celostna storitev, ki se začne z idejno zasnovo, sledi ji grafično oblikovanje in tisk na nalepke.

Tisk na nalepke po meritisk nalepk

Nalepke po meri vaših želja za neomejeno uporabo s pomočjo digitalnega tiska

Nalepke po meri predstavljajo pomemben promocijski element za vaše podjetje. Vaš izdelek bo s pomočjo privlačne nalepke oz. etikete dajal vedeti, da ste v svoji dejavnosti resni in zanesljivi. Nalepke po meri imajo skoraj neomejeno uporabnost, saj jih lahko nalepimo na stene, metalne, lesene, plastične in tekstilne površine. Ker so izdelane iz visokokakovostnega PVC materiala, so obstojne na različne vremenske vplive. Tudi 15 let in več, odvisno seveda od njihove kakovosti, uporabljenih barv, pravilnega ravnanja in zaščite. Poleg belih so na voljo tudi prozorne, odbojne, popeskane, flourescentne, statične, odstranljive, samouničljive, pohodne, vinske - strukturirane in industrijske nalepke. Želeni tip materiala vam tudi naročimo. Glede na tip lahko izbirate med sijaj, mat in zlatotiskom. Na voljo je tudi digitalni tisk na nalepke, s pomočjo katerih boste lažje in hitreje nameščali nalepke na določene artikle ali druge produkte.

Digitalni tisk na nalepke po meri še nikoli ni bil tako kakovosten in ugoden. Obiščite nas.

VEČ INFORMACIJ O TISKANJU NA NALEPKE