Ugodno tiskanje plakatov

 

Si želite ugodno in kvalitetno tiskanje plakatov za svoje podjetje in tako doseči ustrezno reklamiranje vašega podjetja? Nudimo vam grafično oblikovanje in tiskanje plakatov po ugodnih cenah v naši tiskarni. Več informacij o tisku plakatov  je na voljo na naši spletni strani ali pa nas obiščite v Tiskarni digitalni tisk.

 

Zagotovite si odlično reklamo s tiskanjem plakatov pri nas

 

Kot podjetje ali posameznik potrebujete kakovosten in učinkovit način, s katerim hitro pridobite pozornost potencialnih strank. Plakati so učinkovit način za pridobivanje pozornosti, zato vam pri nas omogočamo celoten postopek oblikovanja, izbire materiala in tiskanja samih plakatov.

Tiskarna digitalni tiskTisk plakata

 

TISKANJE VIZITK

 

V našem studiu za vas oblikujemo in v celoti izvedemo digitalni tisk plakatov ter ostalih tiskovin. Za celotno oblikovanje skrbi ekipa izkušenih in usposobljenih oblikovalcev, ki v stalnem kontaktu z naročnikom oblikujejo želen izdelek.

Tiskanje plakatov poteka z digitalnimi ploterji v CMYK ali Pantone izvedbi, tisk plakata se izvaja na različne medije ali art papirje. V Tiskarni digitalni tisk izvajamo na različnih velikostih medijev po želji naročnika. Več preberite tukaj: http://www.vsi.si/camera/tiskanje-nalepk

 

Cenik tiskanja plakatov

 

Cena digitalnega tiska v tiskarni je odvisna od formata medija ali drugega art papirja. V naši tiskarni digitalni tisk dobite po najnižji ceni, po vrhu pa poskrbimo za celoten postopek tiskanja plakatov, od oblikovanja, izbire materiala ter samega tiskanja plakata, ob enem pa upoštevamo vaše želje ter se po potrebi z vami tudi posvetujemo. Če želite sodelovati v procesu oblikovanja ali pa imate že zamisel o izgledu plakata, vam z veseljem omogočimo sodelovanje v procesu digitalnega tiska v tiskarni. Za dodatne informacije lahko obiščete našo spletno strani ali se oglasite kar pri nas. Če imate kakršno koli vprašanje, nas lahko obiščete ali nas kontaktirate po telefonu ali e-mailu. 

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Camera d.o.o.
Naslov
Cvetkova ulica 25
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 4201200
Seznam fraz
Tiskanje plakatov, Tiskarna digitalni tisk  
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA