Tisk plakatov (jumbo, a2 in ostali formati): digitalni tisk v sodobni tiskarni


Tisk, kakršnega poznamo danes, se od klasičnega precej razlikuje. Sodobna tehnologija in najboljši računalniški programi, vrhunski tiskarski stroji in ekipa usposobljenih grafičnih oblikovalcev so recept za popoln tisk. Digitalni tisk omogoča, da uresničimo prav vse vaše zamisli in želje, saj bodo naši grafični oblikovalci poskrbeli, da bo vaš plakat, letak, vizitka ali katera koli druga tiskovina oblikovana vrhunsko. Tisk, kakršnega ponujamo v podjetju Camera d. o. o., je cenovno ugoden, sama storitev pa na najvišjem kakovostnem nivoju. Ponujamo vam tiskanje v najsodobnejši digitalni tiskalni tehniki. Digitalni tisk je v primerjavi s klasičnim veliko cenejši, kvaliteta tiska pa je popolnoma primerljiva s klasičnim. Če se zanimate za tisk plakatov različnih formatov (jumbo plakati, plakati a2 in ostali formati), vabljeni v našo tiskarno, kjer bomo poskrbeli za kvaliteten tisk po ugodni ceni.

Tisk jumbo plakatovTisk plakatov a2

Tisk plakatov - kvaliteten tisk jumbo plakatov


Tisk plakatov je le ena od naših storitev, ki vam jih ponujamo v tiskarni oziroma podjetju Camera d. o. o. V našem podjetju se zavedamo, da ima grafična podoba podjetja veliko vlogo pri prepoznavnosti podjetja, tisk plakatov (jumbo, a2 in ostalih formatov) pa je ena izmed najbolj razširjenih marketinških strategij. V Cameri bomo poskrbeli, da bo vaš jumbo plakat oblikovan po vaših željah in zahtevah. Tisk v digitalni tehniki pa nam omogoča, da lahko plakat popravimo v prav vsakem trenutku. Tisk v naši tiskarni poteka s pomočjo vrhunskih tiskarskih strojev. Izberete lahko tisk v črno-beli ali barvni tehniki, odločite se lahko za večje ali manjše naklade plakatov, natisnemo pa jih lahko na različne materiale in vrste papirja.

VEČ O PERSONALIZACIJI TISKOVIN

Digitalni tisk a2 plakatov - hitro in ugodno tiskanje v naši tiskarni


Med najbolj pogosta naročila pri nas se uvrščajo prav a2 plakati. Gre za praktičen format, ki ni ne prevelik in ne premajhen, uporaben pa je za mnoge tiskovine. Sodobna digitalna tehnika nam omogoča brezhiben tisk, odločite pa se lahko za celovito storitev od idejne zasnove in celotnega grafičnega oblikovanja plakata.

NUDIMO TUDI DIGITALNI TISK NALEPK