Tisk plakatov Ljubljana - tiskarna Camera nudi ugoden digitalni tisk plakata

Digitalni tisk plakatov A2 je storitev, ki jih nudi tudi tiskarna Camera Ljubljana. Digitalni tisk plakata omogoča zelo hitro izdelavo tiska, saj predhodna grafična priprava ni potrebna. Tiskanje namreč poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Po zaslugi profesionalnih strojev lahko tiskamo na večje površine, predvsem pa lahko tiskamo hitreje in ceneje od navadnega tiska. To dokazuje tudi naš cenik, ki vam je na voljo na naši spletni strani.

TISKANJE VIZITK

Predvsem pa ima digitalni tisk osebno noto, ki da vaši tiskovini unikaten pečat. To še posebej velja za digitalni tisk brošur, plakatov A2, vizitk, koledarjev ter letakov.

Digitalni tisk plakatov - Camera Ljubljana uporablja profesionalne tiskarske stroje

Tisk plakatov v tiskarni Camera Ljubljana poteka z digitalnim tiskarskim strojem Xerox 700, ki poskrbi za kakovostne odtise. V barvni ali črnobeli tehniki tiskamo na mat brezlesni, mat premazni in gloss papir ter na različne barvne medije. Največja standardna velikost papirja je 488x330 milimetrov (tiskovna površina 475x320 milimetrov), teža papirja pa od 80 do 300 g/m2.

Digitalni tisk plakatov a2Tiskarna digitalni tisk in oblikovanje

Tisk plakatov - Camera Ljubljana poskrbi tudi za grafično oblikovanje plakata

Ko gre za tisk plakatov, se v tiskarni Camera Ljubljana zavedamo, da je pri oblikovanju plakata grafično oblikovanje nepogrešljivo. Zato vam zagotavljamo profesionalno grafično oblikovanje kot celovito rešitev za najboljšo možno podobo vašega podjetja. Izdelava najrazličnejših publikacij se začne z idejno zasnovo, sledi ji oblikovanje, temu pa tisk plakata.

NUDIMO TUDI GRAFIČNO OBLIKOVANJE

Plakat je sporočilo, v katerem snovno, slikovno in grafično predstavimo določeno temo. Dober plakat mora vzbuditi pozornost. Biti mora jasen, jedrnat in razumljiv. Ključni podatki morajo biti prikazani v logičnem zaporedju, prav tako morajo biti slike in besedila na njem ustrezno razporejeni.

Dobro izdelan in všečen plakat je za prvi vtis o podjetju lahko zelo pomemben, saj lahko pozneje pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom. Zato prepustite grafično oblikovanje in digitalni tisk plakata profesionalcem. Odločite se za tisk plakatov v tiskarni Camera Ljubljana. Ne bo vam žal.