Digitalni tisk plakatov v grafičnem studiu Camera Ljubljana

Grafični studio Camera vam zagotavlja profesionalno grafično oblikovanje tiskovin, npr. plakata, kot celovito rešitev za najboljšo možno podobo vašega podjetja. Izdelava plakata se začne z idejno zasnovo, sledi ji oblikovanje, temu pa tisk končnega izdelka. Za tisk plakatov do 150 izvodov vam Camera Ljubljana priporoča digitalni tisk, za več pa offset.

Digitalni tisk plakatov je v primerjavi s klasičnim tiskom ravno tako kakovosten, vendar precej hitrejši in seveda tudi cenejši. Zaradi tiskanja neposredno iz datoteke namreč odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Vse, kar digitalni tiskarski stroj potrebuje, je ustrezna datoteka, ki jo zazna na računalniku in iz katere črpa informacije. Velika prednost digitalnega tiskaplakatov in drugih tiskovin pred klasičnim je tudi v tem, da lahko natisnete manjše število izvodov, 10, 50 ali 100, cena pa je sorazmerna njihovi količini. Kakovostne barve, ki se takoj posušijo, pripomorejo h krajšemu času tiskanja.

Digitalni tisk plakatovDigitalni tisk plakatov Camera Ljubljana - grafično oblikovanje plakata nepogrešljiv del procesa

Plakat je sporočilo, v katerem snovno, slikovno in grafično predstavimo določeno temo. Dober plakat mora vzbuditi pozornost. Biti mora jasen, jedrnat in razumljiv. Ključni podatki morajo biti prikazani v logičnem zaporedju, prav tako morajo biti slike in besedila na njem ustrezno razporejeni. Če bi radi, da bi tudi vaš plakat imel vse to, potem je najbolj, da prepustite grafično oblikovanje plakata kot tudi digitalni tisk plakatov strokovnjakom. Profesionalni grafični oblikovalec bo znal celoten ustvarjalni proces in ideje združiti v enotno, povezano zgodbo, ki bo ustrezno izrazila poslanstvo in sporočilo vašega podjetja ali ustanove.

Dobro izdelan in všečen plakat je za prvi vtis o podjetju lahko zelo pomemben, saj lahko pozneje pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom.

Profesionalno grafično oblikovanje plakata po ugodni ceni

Izdelava najrazličnejših publikacij se pri nas začne z idejno zasnovo, sledi ji grafično oblikovanje, temu pa tisk končnega izdelka, npr. digitalni tisk plakatov. Tiskanje plakatov v Camera Ljubljana vključuje oblikovanje in digitalni tisk plakatov do dimenzij B0 in več. Najpogostejša je izdelava plakata dimenzije B1 (70x100 centimetrov) in B2 (50x70 centimetrov). Največja možna širina tiskanja je 150 centimetrov, maksimalna ločljivost pa 1440 dpi. Tiskamo s profesionalnimi ploterji v CMYK ali Pantone izvedbi na različne medije in art papirje. Po želji je možna tudi izdelava in tiskanje jumbo plakatov.

Potrebujete profesionalno grafično oblikovanje plakata po ugodni ceni? Cenik storitev, med katerimi je tudi digitalni tisk plakatov, priča o ugodnih cenah.

SPLETNA STRAN CAMERA