Kaj je grafično oblikovanje in zakaj ga uporabljamo?

Kadar govorimo o grafičnem oblikovanju pravzaprav govorimo o ustvarjalnem procesu, ki najpogosteje vključuje stranko in oblikovalca, zaključi pa se s produkcijsko obliko. V podjetju Camera d.o.o. se ukvarjamo z grafičnim oblikovanjem različnih produkcij. Naša ekipa je sestavljena iz mladih in motiviranih oblikovalcev, ki jih nikoli ne zmanjka inovativnih idej, kar vodi v izdelavo odličnega produkta ter posledično v zadovoljstvo naših strank.

GRAFIČNO OBLIKOVANJE LJUBLJANA

Za vsakega ponudnika na trgu je celostna grafična podoba podjetja izjemnega pomena, saj le-tako potencialno stranko v celoti prepričamo o nakupu produkta. Prav zato je pomembno, da je logotip podjetja usklajen z barvami podjetja ter s samim produktom oz. storitvijo, ki jo podjetje ponuja. Pri tem je izjemno pomembno, da se izogibamo poceni in instant grafičnemu oblikovanju. Podoba podjetja naj bo unikatna, saj je unikatnost ključ do prepoznavnosti, ki jo podjetje - v želji po uspešnem poslovanju - nujno potrebuje. V sklopu grafičnega oblikovanja bomo v podjetju Camera d.o.o. ustvarili nove identitete za ponudnike, ki se na trgu na novo pojavljajo, prav tako pa ponujamo podporo že obstoječim podjetjem. Pri grafičnem oblikovanju in tudi samo pri oblikovanju logotipa podjetja, bomo dosledno upoštevali želje in vizijo stranke, ki nam bo grafično oblikovanje zaupala. Grafično oblikovanje podkrepimo s tehničnim znanjem, ki ga nenehno obnavljamo in nadgrajujemo. Strokovnost in zanesljivost pa sta naši najmočnejši vrlini.

Kaj je logotip, čemu je namenjen in zakaj je tako pomemben?

Ugoden cenik grafičnega oblikovanjaPred izdelavo logotipa podjetja pa se je potrebno vprašati, kaj logotip dejansko sploh je. Logotip je grafični prikaz imena podjetja ali blagovne znamke. Sestavljen je iz besednega dela imena in simbola, lahko pa je tudi samo ime, zapisano v prepoznavni obliki, s prepoznavno značilno tipografijo črk v kombinaciji s prepoznavno značilno barvo podjetja ali blagovne znamke. Logotip je element, ki predstavlja prvi kontakt s ciljno skupino s katero nameravamo komunicirati. Je predstavitev in identifikacija podjetja ali blagovne znamke. Logotip bi lahko označili tudi kot 'obraz' podjetja, zato je nujno, da se logotip s podjetjem poistovetiti. Pri tem pomaga dober simbol, ki predstavlja to, kar ciljni publiki želimo sporočiti. Na nek način logotip predstavlja filozofijo podjetja in vsekakor ni zgolj dekorativni element ali slikica. Logotip mora biti prepoznaven, hitro zapomljiv, s prepoznavno značilno pisavo, barvo in obliko.

V podjetju Camera grafično oblikujemo tudi celostno podobo podjetja

V grafičnem studiu Camera d.o.o. svojim strankam ponujamo oblikovanje celostne grafične podobe podjetja - od idejne zasnove do končnega digitalnega tiska. V studiu uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in programsko opremo, ki skupaj z šolanim kadrom predstavlja idealno kombinacijo za uspeh izdelka. Za svoje stranke izdelamo:

Digitalni tisk po grafičnem oblikovanju tiskovin

Pri nas pa vam ne ponujamo zgolj grafičnega oblikovanja, pač pa strankam omogočamo tudi digitalni tisk. Digitalni tisk je relativno ugoden, saj je sam proces tiskanja enostaven in hiter. Pri digitalnem tisku celoten proces tiskanja namreč krmili računalnik in je tako izjemno podobno tiskanju, kot ga poznamo doma. Tiskovine lahko po koncu tiskanja tudi zvežemo, jih plastificiramo ali zgibamo. Pred dejanskim tiskom bomo izvedli testni tisk, s katerim se izognemo nevšečnostim ob pravem tisku.

Grafično oblikovanje tiskovin

Vas zanima več o grafičnem oblikovanju tiskovin in o prenovi podobe podjetja ali pa samo o izdelavi logotipa podjetja? Obiščite našo spletno stran, kjer si lahko ogledate tudi cenik oblikovanja. Na voljo pa smo vam po telefonu ali po e-pošti, kjer vam bomo z veseljem pomagali z odgovori na vprašanja, ki se vam pred naročilom grafičnega oblikovanja še zastavljajo ter vam tako pomagali na poti k pravilni odločitvi.

PERSONALIZACIJA TISKOVIN