Vizitke po naročilu, možno profesionalno oblikovanje vizitk

Vizitke so še vedno primarna oblika navezovanja stikov s potencialnimi strankami oziroma naročniki, partnerji itn. Prav tu pa se ponuja izvrstna priložnost, da si pridobite konkurenčno prednost in poskrbite, da bodo storitve ali izdelki, ki jih ponujate, pritegnili pozornost …

Vizitke izdelava

Izdelava poslovnih vizitk je še vedno zelo smiselna odločitev

V današnjih časih poteka velik del komunikacija prek spleta oziroma družbenih omrežij. Vendar pa to nikakor ne pomeni, da je dovoljeno povsem pozabiti na pomen osebnega stika. Običajno si mnogo bolje zapomnimo ljudi, s katerimi se srečamo v živo. Izmenjane vizitke na koncu tovrstnih srečevanj pa poskrbijo, da zares ne bomo pozabljeni, še posebej če poskrbimo za dodelano grafično podobo in kvalitetno tiskanje poslovnih vizitk. Pri tem pa se seveda pojavi vprašanje, komu sploh zaupati to nalogo. Kdo bo delo opravil resnično kakovostno, hkrati pa po dostopni ceni in vam za povrh ponudil še svetovanje v različnih fazah načrtovanja? V podjetju Camera smo prepričani, da lahko izpolnimo vse naštete kriterije …

Oblikovanje vizitk prepustite izkušenim strokovnjakom za to področje

Čeprav se zdi oblikovanje vizitk na prvi pogled precej nezahtevno, pa morate upoštevati, da ravno zaradi majhne površine šteje vsak, četudi najmanjši detajl. Paziti moramo na prav vsak element – od izbire pisave do velikosti črk, razporeditve besedila, morebitnih logotipov itn. Tako je najbolje, da oblikovanje vizitk prepustite nekomu, ki ima dovolj izkušenj, da bo znal prisluhniti vsem vašim željam in zahtevam ter vam po potrebi pomagati s strokovnim nasvetom. Pri Cameri bo za vrhunsko opravljeno storitev poskrbela ekipa v našem grafičnem studiu, ki vam bo stala ob strani od začetnega nizanja idej do končne grafične podobe. Dodelano oblikovanje bo poudarilo prednosti vašega podjetja in prispevalo k dovršeni zunanji podobi, s katero se verjetno želite predstavljati v svetu. Odločite se lahko za nekoliko bolj klasično oblikovanje, ki stavi na brezčasno eleganco, s katero težko zgrešite, ali pa za drznejše rešitve, ki bodo v trenutku pritegnile pozornost in zanimanje. Vsekakor pa je priporočljivo, da je oblikovanje vedno usklajeno z dejavnostjo, s katero se ukvarjate.

Tiskanje poslovnih vizitk: kakovosten in ugoden digitalni tisk vizitk

Da bo prvi vtis, ki ga boste pustili, zares pozitiven, pa ni pomembno zgolj profesionalno oblikovanje, ampak je prav tako nujno poskrbeti za kvalitetno tiskanje vizitk. Danes se večina naročnikov odloča za digitalni tisk vizitk (pa tudi drugih tiskovin), ki prinaša ogromno prednosti v primerjavi z drugimi možnostmi, ki so prevladovale v preteklosti. Eden od najpomembnejših razlogov, zakaj je digitalni tisk vizitk zelo priljubljen, je nedvomno ugodna cena. Kljub temu da se stroški za naročnika bistveno znižajo, pa ostaja kakovost primerljiva ali celo boljša kot pri drugih tehnikah. Izpostaviti je treba še to, da so tu manjši popravki možni praktično v zadnjem hipu, pomembni prednosti pa sta zagotovo še hitrost in visoka stopnja ponovljivosti/natančnosti. Gre torej za izvrstno opcijo pri manjših in srednjih nakladah.

Več o izdelavi vizitk >>

Druge storitve, ki jih ponujamo svojim strankam

Izdelava poslovnih vizitk pa je zgolj le ena izmed možnosti, ki vam jih nudimo. Možna je še izdelava nalepk, plakatov različnih dimenzij, katalogov, zgibank, koledarjev, vstopnic, štartnih številk, letakov, map in še mnogo več. Znotraj posamezne kategorije pa vam nato ponujamo različne prilagoditve po meri. Pri nalepkah so na primer na voljo naslednje možnosti: bele, prozorne, odbojne, popeskane, fluorescentne, statične, odstranljive, samouničljive, pohodne, industrijske ali vinske – strukturirane. Poleg tega pa je možna še izbira med izvedbo mat in sijaj. Pošljite nam povpraševanje, za kar je na voljo poseben obrazec na naši spletni strani, v katerem opišite svoje želje glede naročila. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Verjamemo, da bomo našli optimalno rešitev za vaše potrebe.

Digitalni tisk vizitk v Cameri