Tisk vizitk, izdelava in oblikovanje letakov, digitalni tisk fotografij in še in še

Tisk vizitk, letakov, jumbo plakatov, personaliziran tisk ali tisk fotografij v podjetja Camera d. o. o. opravljamo v digitalni tehniki. Digitalni tisk se od klasičnega tiska ne razlikuje veliko, vsaj kar se kvalitete tiče. Ko pa govorimo o ceni, lahko rečemo, da je digitalni tisk veliko cenejši. Tisk vizitk in ostalih tiskovin v digitalni tehniki ima eno pomembno prednost, in sicer, da nam omogoča manjše popravke v zadnjem trenutku, saj končni izdelek pred tiskanjem vidimo na zaslonu računalnika. Digitalni tisk je moderna tehnika tiskanja, pri kateri je vse delo opravljeno preko računalnika, kjer lahko sproti vidimo in odpravljamo napake, predpriprava in poskusni izvod pa nista potrebna. V podjetju Camera d. o. o. se ukvarjamo z digitalnim tiskom različnih tiskovin, kot so vizitke, letaki, plakati, digitalni tisk fotografij itd. Z veseljem bomo poskrbeli tudi za bolj personalizirane tiskovine, kot so voščilnice, koledarji in podobno.

VEČ O DIGITALNEM TISKU KUVERT

Izdelava, oblikovanje in tisk vizitk


Vizitke še zdaleč niso iz mode. Pravzaprav so v poslovnem svetu še kako pomembne, saj služijo kot osebna predstavitev in velikokrat je prav od vizitke odvisno, kakšen vtis bomo pustili na potencialne poslovne partnerje. Vizitka mora biti atraktivna in zanimiva, oblikovana tako, da pritegne pozornost in da jo stranka v množici ostalih vizitk zlahka najde. V podjetju Camera d. o. o. vam lahko pomagamo pri izdelavi, oblikovanju in tisku vizitk. V našem grafičnem studiu lahko poskrbimo, da bodo vaše vizitke dobro berljive. Prav tako bomo poskrbeli za ustrezno barvo, velikost in tip pisave. Tisk vizitk je lahko v črno-beli ali barvni tehniki, na različne vrste papirja. Za visokokvalitetno tiskanje vizitk uporabljamo digitalni tiskalni stroj Xerox 700, ki omogoča visoko ločljivost.

tisk letakov in vizitk

Digitalni tisk letakov in grafično oblikovanje


V podjetju Camera d. o. o. se že vrsto let ukvarjamo z digitalnim tiskom tiskovin in fotografij, pri svojem delu pa smo natančni, prilagodljivi, zanesljivi in hitri. Naše storitve so opravljene kvalitetno in ugodno. Poleg tiska vizitk se ukvarjamo tudi s tiskom letakov, plakatov, jumbo plakatov, brošur in tudi personaliziranim tiskom. Zavedamo se, da je za marsikatero podjetje celostna in dodelana grafična podoba izjemno pomembna, kajti le takšna lahko pritegne pozornost potencialnih strank. Če želite, da vaše promocijsko sporočilo z ustrezno grafično podobo doseže želeno javnost, razmislite o naši storitvi tisku letakov, ki jo izvajamo do dimenzij B0 in več. Nudimo vam tudi tisk letakov na različne materiale, kot so sijajni papirji ali mat papir, art papir, platno, etikete in nalepke. Tisk letakov pa ni vse, kar ponujamo. Za vas lahko poskrbimo tudi z grafičnim oblikovanjem letakov, od idejne zasnove, izbire formata, barv, tipografije pa vse do obdelave slikovnega materiala, preloma besedila in priprave na tiskanje.

TISKARNA ZA DIGITALNI TISK V LJUBLJANI

Moderna tehnika tiskanja jumbo plakatov, personaliziranih in ostalih tiskovin


Digitalni tisk je izredno kakovosten tisk, ki se lahko v vsemu primerja s klasičnim tiskom, le da je tiskanje v digitalni tehniki hitrejše in cenejše. Pri svojem delu digitalnega tiska plakatov, fotografij in ostalih tiskovin uporabljamo vrhunski digitalni stroj, s pomočjo katerega lahko tiskamo na različne površine. Tiskanje s takšnim strojem nam omogoča vrhunsko kvaliteto tiskovin. Poleg klasičnih tiskovin, kot so vizitke, zgibanke, katalogi, mape, digitalno tiskanje knjig, vabila, letaki, brošure itd. digitalno tiskamo tudi kompleksnejše tiskovine, kot so različne podlage, vstopnice, štartne številke, kuverte, personalizirane tiskovine (koledarji itd.) in nalepke. Prav tako pa jedigitalni tisk primeren za tiskanje na samolepilne folije, tapete, magnetne folije itd.

digitalni tisk fotografij

Digitalni tisk jumbo plakatov


Digitalni tisk jumbo plakatov poteka zelo hitro, saj predhodna grafična priprava ni potrebna. Tisk plakatov, kakor tudi ostali tiskovin, poteka naravnost id datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. S pomočjo zmogljivih profesionalnih strojev lahko tiskamo na večje površine, hitreje in ugodneje od navadnega tiska.