Pošlji povpraševanje

Ugodna izdelava vizitk in digitalni tisk

Si želite učinkovito, hitro in kakovostno izdelavo vizitk, ki bo lično in jasno prikazovala vaše kontaktne podatke ter tako potencialni stranki olajšala stik z vami? Potem smo pravi naslov za vas.

Digitalno tiskanje vizitk

Izdelovanje vizitkV naši tiskarni vam nudimo celotno storitev izdelave vizitk, od oblikovanja, izdelovanja in samega tiskanja vizitk. Vizitka je eno najmočnejših marketinških orodij, ki vam omogoča hitro predajo pomembnih kontaktov. V tiskarni Camera v Ljubljani vam nudimo kakovostno izdelavo vizitk po ugodni ceni. Digitalno tiskanje vizitk poteka na podoben način kot klasično tiskanje. Za vas poskrbimo za celotno storitev, od oblikovanja, izdelave in tiskanja vizitk, zaradi česar boste se boste lahko posvetili drugim stvarem, ki so pomembnejša za vaš posel.

UGODNE CENE DIGITALNEGA TISKA

Nudimo vam ugodno digitalno tiskanje vizitk, ki so izredno pomembne pri prvemu vtisu v podjetju, kar lahko pripomore k boljšim poslovnim rezultatom in stalnemu sodelovanju. Ne glede na področje, s katerim se ukvarjate je pomembno, da so vaši podatki na vizitki podani čitljivo in konkretno. Tako dajete vtis resnosti in zanesljivosti, kar takoj opazijo poslovni partnerji ali drugi potencialni naročniki. Več preberite tukaj:http://www.camera.si/vizitke

Digitalni tisk vizitk

Izdelava vizitk lahko poteka na mat brezlesni, mat premazni ali gloss papir, na voljo pa so tudi različni barvni mediji oziroma nalepke v barvni ali črno-beli tehniki. Izdelava vizitk je možna v različnih dimenzijah, za kakovostno tiskanje pa opravi digitalni tiskarski stroj Xerox 700. Več o oblikovanju in izdelavi vizitk lahko preberete na naši spletni strani.

Izdelovanje plakatov, brošur in drugih oblik oglaševanja

Poleg digitalnegatiskanja poslovnih vizitk vam nudimo tudi digitalnotiskanje plakatov, brošur in letakov. Digitalni tisk namreč omogoča hitro in kvalitetno tiskanje, ki daje rezultat podoben klasičnemu tiskanju. Več o izdelavanju vizitk in drugih izdelkov lahko preberete na naši spletni strani. Za dodatne informacije smo vam na voljo v tiskarni ali po telefonu. Veselimo se sodelovanja z vami!