Tiskanje plakatov - grafično oblikovanje in digitalno tiskanje nepogrešljivo za tisk jumbo plakatov

Tiskanje plakatov v tiskarni Camera Ljubljana je po zaslugi profesionalnih strojev in sodobne tehnologije kakovostno, hitro in ugodno. Plakat je sporočilo, v katerem snovno, slikovno in grafično predstavimo določeno temo. Dober plakat mora vzbuditi pozornost, zato mora jasen, jedrnat in razumljiv. Ključni podatki na njem morajo biti prikazani v logičnem zaporedju, slike in besedila pa ustrezno razporejeni. Grafično oblikovanje plakata je zato nepogrešljiv proces pri izdelavi plakatov. Profesionalni grafični oblikovalec bo znal celoten ustvarjalni proces in ideje združiti v enotno, povezano zgodbo, ki bo ustrezno izrazila poslanstvo in sporočilo vašega podjetja ali ustanove.
Grafični studio Camera vam zagotavlja profesionalno grafično oblikovanje plakata kot celovito rešitev za najboljšo možno podobo vašega podjetja. Izdelava plakata in ostalih tiskovin se pri nas začne z idejno zasnovo, sledi ji oblikovanje, temu pa tisk končnega izdelka. Za tiskanje plakatov do 150 izvodov priporočamo digitalni tisk, za več pa offset.

Tiskanje jumbo plakatovDigitalni tisk plakatov

DIGITALNI TISK V NAJSODOBNEJŠI TEHNIKI

Tiskanje plakatov - digitalni tisk jumbo plakatov z osebno noto

Digitalno tiskanje plakatov je zelo hitro, saj predhodna grafična priprava ni potrebna. Digitalno tiskanje namreč poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Po zaslugi profesionalnih strojev lahko tiskamo na večje površine, hitreje in ceneje od navadnega tiska. Natisnete lahko manjše število izvodov, 10, 50 ali 100, cena tiska pa je sorazmerna njihovi količini. Digitalni tisk se ponaša s kakovostnimi barvami, ki se takoj posušijo in tako pripomorejo h krajšemu času tiskanja. Predvsem pa ima digitalni tisk osebno noto, ki da vaši tiskovini unikaten pečat.
V tiskarni Camera v Ljubljani oblikujemo in tiskamo tiskamo plakate do dimenzij B0 in več. Najpogosteje gre za izdelavo in tiskanje plakatov dimenzije B1 (70x100 centimetrov) in B2 (50x70 centimetrov). Na voljo je tudi digitalnitisk jumbo plakatov. Vsebino plakatov lahko natisnemo na različne materiale, kot so mat in sijajni papirji, platno, art papir ali nalepke ...

Če vas zanima kakovostno in ugodno grafično oblikovanje ter tiskanje plakatov, vas vabimo, da nas obiščete. Tisk jumbo plakatov predstavlja eno najbolj priljubljenih oblik oglaševanja.

UGODNO GRAFIČNO OBLIKOVANJE