Digitalni tisk - tiskarna Camera nudi kakovosten, hiter in enostaven digitalni tisk

Digitalni tisk tiskarnaDigitalni tisk je prava izbira, kadar želite tiskati manjše količine tiskovin (običajno manj kot 500 ali 1000 izvodov). Poleg tega je digitalno tiskanje primerno za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, za takšne, ki jih potrebujete vedno znova. Za razliko od offset tiska digitalno tiskanje ne potrebuje predhodne grafične priprave. Tiskanje poteka na podoben način kot pri navadnih tiskalnikih, vendar lahko s profesionalnimi stroji tiskamo na večje površine, hitreje in tudi ceneje. Tiskanje poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče.
Digitalni tisk se ponaša s kakovostnimi barvami, ki se takoj posušijo in tako pripomorejo h krajšemu času tiskanja. Poleg tega je digitalni tisk primeren za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, za takšne, ki jih potrebujete vedno znova, ali pa za tiskanje v manjših nakladah. Poleg tega je digitalni tisk zelo prilagodljiv in ponuja številne ustvarjalne možnosti za dosego boljših marketinških učinkov. Predvsem pa ima digitalni tisk osebno noto, ki da vaši tiskovini unikaten pečat. To še posebej velja za digitalni tisk vizitk in koledarjev, pa tudi za tisk digitalnih fotografij.

Tiskarna Camera - digitalni tisk z osebno noto

Osebna predstavitev ali predstavitev podjetja je lahko poseben izziv, še posebej če za to nalogo nimamo primernih orodij. Dobro izdelana in lična vizitka je namreč za prvi vtis o podjetju lahko zelo pomembna, saj lahko pozneje pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom. Digitalni tisk vizitk v tiskarni Camera je hitra in enostavna storitev, za izdelavo pa so vam na voljo različni materiali. Svetujemo in pomagamo pa vam tudi pri grafičnem oblikovanju vaših vizitk. Od kakovosti grafičnega oblikovanja je namreč odvisen zunanji videz vaših vizitk, s tem pa tudi učinkovitost komunikacije med podjetjem in ciljno publiko. Grafični oblikovalec bo poskrbel, da bo vaša vizitka estetsko všečna in zanimiva.
Učinkovito promocijsko sredstvo vašega podjetja pa je tudi letak. Za tiskanje letakov v barvah uporabljamo kakovostne papirje, možno pa jih je tudi plastificirati ali lakirati. Tako letaku lahko damo mat videz, obenem pa mu povečamo obstojnost. Pri grafični pripravi letakov za tisk je dobro upoštevati nekaj splošnih navodil. Informacija naj bo takoj in jasno vidna, letak naj ne bo zasičen z vsebino. Debelino papirja pa izberite glede na tip vsebine, namen letaka in način distribucije.

Digitalni tisk koledarjev, fotografij, letakov ...

Tiskarna Camera Ljubljana vam na področju digitalnega tiska nudi tiskanje v barvni ali črno-beli tehniki. Tiskamo lahko na matiran brezlesni, matiran premazni in gloss papir ter na različne barvne medije in nalepke. Največja standardna velikost papirja je 488x330 milimetrov (tiskovna površina 475x320 milimetrov), teža papirja pa od 80 do 300 g/m2. Za odlično kakovost odtisov poskrbi digitalni tiskarski stroj Xerox 700.
V naši tiskarni je možno tiskanje vseh vrst promocijskih koledarjev in digitalnih fotografij vseh formatov iz različnih medijev. Digitalni tisk še nikoli ni bil tako enostaven. Navdušuje pa tudi ugodna cena digtalnega tiskanja.

Digitalni tisk vizitk Camera

Tiskarna Camera - cenik za digitalni tisk priča o ugodnih cenah

Cenik za digitalni tisk prikazuje zgolj informativne cene, zato vam svetujemo, da nam za natančen izračun pošljete povpraševanje na tisk@camera.si. Veseli bomo tako vašega povpraševanja kot kasnejšega naročila. Zagotovo vas bo navdušil tudi podatek, da vam ob večjem naročilu po dogovoru priznamo popust.

Več o tiskanju vizitk:https://www.vsi.si/camera/vizitke-tisk

TISK PLAKATOV