Tiskarna Camera Ljubljana - kakovosten, hiter in enostaven digitalni tisk

V primerjavi s klasičnim tiskom je digitalni tisk hitrejši in cenejši, saj ne potrebuje posebne grafične predpriprave. Tiskanje namreč poteka naravnost iz datoteke, zato odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Digitalni print se ponaša s kakovostnimi barvami, ki se takoj posušijo in tako pripomorejo h krajšemu času tiskanja.

Digitalni tisk, ki ga nudi tiskarna Camera Ljubljana, je primeren za tiste vrste tiskovin, katerih vsebina je vsakič drugačna, za takšne tiskovine, ki jih potrebujete vedno znova, ter za tisk manjših količin tiskovin (običajno manj kot 500 ali 1000 izvodov). Kot so knjige, letaki, celostne grafične podobe podjetja oz. izdelkov ter celo plakati, kuverte in nalepke različnih dimenzij. Digitalni tisk je primeren tudi za personalizacijo tiskovin: omogoča tisk podatkov, ki se spreminjajo, kot recimo številke sedežev na vstopnicah.

POTREBUJETE PERSONALIZACIJO TISKOVIN? OBIŠČITE NAS!

Digitalni tisk vizitk in kuvertDigitalni tisk v tiskarni v Ljubljani

Tiskarna Camera Ljubljana vam na področju digitalnega tiska nudi tiskanje v barvni ali črno-beli tehniki. Tiskamo lahko na matiran brezlesni, matiran premazni in gloss papir ter na različne barvne medije in nalepke. Največja standardna velikost papirja je 488x330 milimetrov (tiskovna površina 475x320 milimetrov), teža papirja pa od 80 do 300 g/m2. Za odlično kakovost odtisov poskrbi profesionalen digitalni tiskarski stroj Xerox 700, s katerim lahko tiskamo na večje površine, predvsem pa hitreje in ceneje od navadnega tiska. Digitalni print omogoča tudi manjše popravke v zadnjem trenutku, kar je priročno pri tiskanju poslovnih vizitk in tiskanju letakov.

Digitalni tisk tiskarne Camere Ljubljana - cenik priča o ugodnih cenah

Cenik storitev, ki ga lahko dobite v naši poslovalnici ali pa vam ga pošljemo po pošti, prikazuje zgolj informativne cene. Zato vam v tiskarni Camera Ljubljana svetujemo, da nam za natančen izračun pošljete povpraševanje na tisk@camera.si. Veseli bomo vašega povpraševanja - kot tudi kasnejšega naročila. Pri tem pa ne pozabite, da vam ob večjem naročilu po dogovoru priznamo popust.

NUDIMO TUDI DIGITALNI TISK NALEPK

Iščete digitalni tisk z osebno noto ali pa tisk plakata? Tiskarna Camera Ljubljana je prava izbira za vas. Vaši tiskovini bomo dali unikaten pečat. To še posebej velja za digitalno tiskanje poslovnih vizitk in koledarjev, pa tudi tiskanje letakov. Digitalni tisk še nikoli ni bil tako ugoden, tiskarna Camera pa bo obenem zagotavlja celostno storitev - od idejne zasnove, izdelave logotipa, izbora tipografije pa vse do oblikovanja in tiska všečnega in zanimivega končnega izdelka.

Obiščite nas.