Tisk plakatov v naši režiji je pametna odločitev

Tisk plakatov danes in tisk plakatov pred nekaj desetletji se res bistveno razlikujeta. Digitalni tisk plakatov omogoča vrhunsko kvaliteto, o kateri so lahko naročniki tiska plakatov pred desetletji le sanjali. Ne gre zato, da bi bil današnji digitalni tisk plakatov dober, tisti izpred nekaj desetletji pa slab. Nasprotno, tisk plakatov je bil takrat že odličen. Res pa je, da današnji digitalni tisk plakatov in ne nazadnje tudi digitalno tiskanje vizitk omogoča bistveno večje možnosti, kot so jih poznali nekoč. Tudi cena je ugodnejša, kar si lahko ogledate na našem ceniku digitalnega tiska nalepk in drugih končnih medijev.

Tisk plakatov
Tisk plakatov v današnjem času je poceni in odličen

S pomočjo digitalnega tiska plakatov je mogoče v današnjem času natisniti določene zelo zapletene stvari in podobe, kar včasih ni bilo možno. Poleg tega je drastično padel tudi strošek tiska plakatov, tiskanja vizitk in tiska nalepk; naš cenik digitalnega tiska je najboljši dokaz za to. Če so včasih hoteli natisniti kvalitetno fotografijo v velikem formatu, je bilo to zelo zahtevno, vprašljiva pa je bila tudi kvaliteta tiskanja. Danes pa tovrstni postopki kajpak ne predstavljajo nobene težave, saj digitalni tisk plakatov omogoča, da na plakate kvalitetno natisnete skoraj vse, kar si sploh lahko zamislite. Današnje grafično oblikovanje in digitalni tisk sta namreč na takšnem nivoju, da bi pred desetletji še veljala za znanstveno fantastiko. Prav enako pa bi veljalo tudi za personalizacijo tiskovin.

Personalizacija tiskovin nosi vašo osebno noto

V digitalni dobi je vse več govora o takšnih in drugačnih personalizacijah. Personalizacija dejansko pomeni, da potrošniku prilagodimo končni proizvod, tako da je namenjen le njemu osebno oziroma nosi njegov osebni pečat. Personalizacija tiskovin tako pomeni, da tiskovine uredimo tako, da nosijo vašo osebno noto. Primer odlične personalizacije tiskovin je, če se odločite, da boste otroku njegovo najljubšo slikanico personalizirali tako, da se njegova slika pojavlja med junaki slikanice. S tovrstno personalizacijo tiskovine boste vašega otroka izredno razveselili.