Digitalno tiskanje nalepk in vizitk - kakovosten, hiter in ugoden digitalni tisk

Tisk nalepk LjubljanaDigitalno tiskanje poteka na podoben način kot pri navadnih tiskalnikih, vendar lahko s profesionalnimi stroji tiskamo na večje površine, hitreje in tudi ceneje. Digitalno tiskanje namreč poteka naravnost iz datoteke, zato predhodna grafična priprava ni potrebna. Stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče tako odpadejo. H krajšemu času tiskanja pripomorejo tudi kakovostne barve, ki se takoj posušijo. Digitalni tisk je primeren za vse vrste tiskovin, tako za tiste, ki imajo vsakič drugačno vsebino, kot za tiste, ki jih potrebujete vedno znova. Digitalni tisk pa prinaša tudi osebno noto, zaradi katere je vaša tiskovina unikatna. To še posebej velja za digitalno tiskanje nalepk, vizitk, koledarjev, pa tudi letakov.
V tiskarni Camera Ljubljana tiskamo z digitalnim tiskarskim strojem Xerox 700, ki poskrbi za kakovostne odtise. V barvni ali črnobeli tehniki tiskamo na mat brezlesni, mat premazni in gloss papir ter na različne barvne medije. Prav tako vam nudimo tudi digitalnitisk na vse vrste nalepk.
Nalepke imajo skoraj neomejeno uporabnost, saj jih lahko nalepimo na stene, metalne, lesene ali plastične površine, pa tudi na tekstil. Med najpogosteje uporabljenimi so papirnate nalepke, ki pa za razliko od PVC nalepk niso odporne na vodo in vremenske vplive. PVC nalepke so lahko obstojne tudi 15 let in več, odvisno od njihove kakovosti, uporabljenih barv, pravilnega ravnanja in zaščite.

Vizitka eno najmočnejših marketinških orodij

Dobro izdelana in lična vizitka je za prvi vtis o podjetju zelo pomembna, saj lahko pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom. Ne glede na to, ali se ukvarjate z nepremičninami, gradbeništvom ali pa nemara zahajate v casino, pomembno je, da podatki na vaši vizitki sogovorniku dajo vedeti, da ste v svoji dejavnosti resni in zanesljivi ter da vas tako dojemajo tudi poslovni partnerji in potencialni naročniki.
Tako kot digitalnitisk nalepk je tudi digitalnotiskanje vizitk v podjetju Camera Ljubljana kakovostno, hitro in enostavno. Zavedamo se, da je od kakovosti grafičnega oblikovanja odvisen zunanji videz vaših vizitk, s tem pa tudi učinkovitost komunikacije med podjetjem in ciljno publiko. Zato vam ponujamo celostno storitev - grafično oblikovanje od idejne zasnove, izdelave logotipa, izbora tipografije pa vse do oblikovanja všečne in zanimive vizitke.

Tiskanje še nikoli ni bilo tako preprosto. Vabljeni na našo spletno stran!


Camera d.o.o. | Tiskanje najrazličnejših publikacij po ugodni ceni - povezave do naše spletne strani: