Tisk plakatov - cenik za storitev »vse v enem«


Tisk plakatov cenik podjetja Camera v Ljubljani vključuje vse storitve od idejne zasnove do končnega digitalnegatiska plakata. Pomagali vam bomo pri konceptu, ki bo najbolje ustrezal vašemu podjetju, sledi grafično oblikovanje plakata, ki vključuje postavitev teksta, izbiro tipografije, obdelavo slik in vse ostale potrebne elemente, s katerimi bo vaš promocijski material zaživel v svoji najbolj vidni in privlačni podobi. Po tiskanju plakatov se dogovorimo še za prevzem materiala, na vašo željo pa vam ob tisku plakata nudimo enake storitve tudi za ostali reklamni material. Izdelujemo in tiskamo brošure, publikacije, nudimo tisk in oblikovanje vizitk, tiskanje na nalepke in raznovrsten digitalni print. Na voljo vam je tudi možnost tiska jumbo plakata. Cena je odvisna od vaših želj in opravljenega dela, zato vas vabimo, da nam za ugodno ponudbo pišete.

CENIK TISKA LETAKOV B1 IN OSTALIH DIMENZIJ


Kaj je pomembno za (digitalni) tisk plakata?


Pred tiskom plakata je dobro premisliti ustrezno celovito grafično podobo podjetja. Na trgu je veliko konkurence in brez vidnega imidža vas bodo kupci težko opazili, kar je pomembno tudi pri digitalnem tisku plakatov. Cenik naših storitev zato vključuje celostno svetovanje, s katerim vam bomo pomagali, da bo grafična podoba vašega podjetja resnično sporočala vaše cilje in filozofijo ter da bo vpadljiva in nepozabna, a hkrati estetska in atraktivna. Ker vsi nismo za vse, je to nalogo dobro prepustiti strokovnjakom, ki imajo z oblikovanjem grafične podobe podjetja in s tiskom plakatov veliko izkušenj.

Digitalni tisk plakata Tisk plakatov ugoden cenik


Digitalni tisk plakatov - cenik bo nižji s premislekom


Plakati so še zmeraj zelo učinkovito marketinško sredstvo. Če so dobro premišljeni, pomeni to manj stroškov in kasnejšega dela ter večji učinek. Dobro grafično oblikovanje plakata večinoma vključuje enostavne, a vidne in učinkovite dizajne, dovolj veliko pisavo, en izpostavljen kontakt (na primer telefonsko številko), kar prepreči preveliko zmedo, ter enovito sporočilo, ki ga želite prenesti.


Sodoben tisk plakatov - cenik je nižji


Z digitalnim tiskom plakatov je cenik ugodnejši, saj najsodobnejša tehnika ne omogoča le odlične kvalitete, temveč tudi zmanjša stroške. Cenik tiska plakatov je še toliko nižji, če upoštevamo, da popravki v zadnjem trenutku niso nemogoči, tako da lahko tudi ob spremembi v zadnjem trenutku poskrbimo za manjše popravke. Za več informacij obiščite našo spletno stran: http://www.camera.si/digitalni-tisk