Oblikovanje slik in grafično oblikovanje različnih tiskovin: cenik

Oblikovanje slik in različnih promocijskih materialov zahteva premišljen pristop. Nujno je, da za delo najamete strokovnjake, ki vas bodo vodili od začetnih idej do končne realizacije. Še posebej če gre za promocijske materiale, ki predstavljajo vaše novoustanovljeno podjetje, morate biti zelo previdni pri snovanju podobe, s katero se želite predstaviti svetu. Logotipi in drugi zaščitni znaki morajo biti po eni strani dovolj izstopajoči in inovativni, vendar pa pri tem ne smejo biti vsiljivi in kričeči. Preden se odločite, komu zaupati to pomembno nalogo, je dobro, da preučite vse možnosti, ki so vam na voljo. Ni torej smiselno, da vas zanima zgolj čim bolj ugodno grafično oblikovanje. Cenik naj pride na vrsto šele po tem, ko se prepričate, da boste zares dobili vrhunsko storitev.

Grafično oblikovanje slikGrafično oblikovanje cenik

NUDIMO TUDI GRAFIČNO OBLIKOVANJE PLAKATOV

Ugodno grafično oblikovanje je lahko hkrati izredno kakovostno

Čeprav to, da upoštevate zgolj cenik, zagotovo ni najboljši pristop, pa to še ne pomeni, da nista možna tako cenik z dostopnimi cenami kot vrhunska kakovost. Primerjajte reference in cenik posameznih ponudnikov ter izberite tistega, pri katerem boste dobili zares največ za svoj denar. Izogibajte se tistim, ki stavijo na generične rešitve. Verjetno se ne želite izgubiti v množici navidezno podobnih podjetij, ampak hočete tudi s slikami, katalogi, plakati ipd., ki jih pošiljate v svet, spisati povsem unikatno zgodbo, ki bo opažena. Ugodno grafično oblikovanje, ki je hkrati kreativno, profesionalno in natančno, nikakor ni znanstvena fantastika. Drži pa, da se morate nekoliko bolj potruditi, da najdete to kombinacijo - torej kvalitetno grafično oblikovanje in cenik, ki vam bo ustrezal.

Komu zaupati oblikovanje slik, brošur, plakatov ipd.?

V podjetju Camera se trudimo, da našim strankam vseskozi zagotavljamo prav omenjeno kombinacijo, dostopen cenik obdelave slik ali besedila in končni izdelek, ki ne le ustreza njihovim pričakovanjem, ampak jih celo preseže. Za vaše popolno zadovoljstvo bo skrbela ekipa izkušenih strokovnjakov, ki ji niso tuje najsodobnejše smernice na tem področju. Nepogrešljiv element pa predstavlja sodobna tehnologija, ki poskrbi za resnično vrhunski rezultat.

Oblikovanje in tiskanje vizitk po naročilu

Med drugim vam nudimo oblikovanje in tiskanje vizitk. Ker je to pogosto eden prvih stikov, ki ga imamo s potencialnimi poslovnimi partnerji in s strankami oziroma s kupci, mora biti oblikovanje in tiskanje vizitk zares domišljeno do najmanjše podrobnosti. Upoštevamo vaše želje, nato pa vam predstavimo različne možnosti ter vam pomagamo z idejami in strokovnim nasvetom. Sama izdelava bo nato hitra in natančna, kar je predvsem zasluga digitalnega tiska, ki je zelo primeren tudi za slike.

Profesionalno grafično oblikovanje knjige (slike in besedilo)

Grafično oblikovanje knjige je seveda poglavje zase. Te naloge se moramo zato lotiti precej drugače kot npr. pri brošurah. Celota mora biti koherentna, prilagojena vsebini in vaši viziji. Še posebej pomembno je grafično oblikovanje slik - ne pozabite, da ena sama slika pogosto pove več kot tisoč besed. Poskrbeli bomo da bo končna vizualna podoba knjige resnični presežek. Cenik grafičnega oblikovanja je v tem primeru odvisen od različnih dejavnikov, zato vas vabimo, da nam čim prej pošljete povpraševanje. Na podlagi vaših specifičnih želja (količina slik idr.) bomo pripravili informativno ponudbo.

Celovito grafično oblikovanje - cenik vas bo prepričal

Ne glede na to, ali potrebujete pomoč zgolj pri končni realizaciji ali pa potrebujete celostno podporo, ki se začne pri nizanju idej, smo prava izbira za vas. Ne ustrašimo se nobenega izziva, naj se zdi na prvi pogled še tako zahteven. Po potrebi poskrbimo za celovito idejno zasnovo, nato pa sledi izbira tipografije, postavitev slik in njihova obdelava, postavitev besedila itn. Proces se zaključi z digitalnim tiskom, ki je po kakovosti povsem primerljiv s klasičnim - navdušila vas bo jasnost oz. ostrina slik in prepričljivost barv na slikah, podobno pa velja za čitljivost črk ter natančnost odtisa. Tako pri slikah kot pri tekstu sta sicer možni črno-bela ali barvna izvedba. Vabljeni!

GRAFIČNO OBLIKOVANJE LJUBLJANA