Vizitke - kakovostno izdelovanje in oblikovanje vizitk v tiskarni Camera

Vizitka predstavlja eno najmočnejših marketinških orodij. Za prvi vtis o podjetju je lahko zelo pomembna, saj lahko pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom. Poleg osebnega pristopa poslovna vizitka predstavlja sekundarno komunikacijo in prejemniku sporoča veliko informacij o vas. Lahko je celo odločilna, ali boste dobili posel ali ne. Zato prvega vtisa nikar ne prepustite naključju in izdelavo vizitke raje prepustite profesionalcem.


Najpomembnejša je seveda vsebina vizitke. Vsebovati mora osnovne kontaktne podatke, kot so naziv podjetja, status v podjetju, vaše ime in priimek, telefon, elektronska pošta, spletni naslov in dejavnost, s katero se ukvarjate. Močno priporočamo uporabo slogana, s katerim lahko opišete vaše konkurenčne prednosti, ki bodo sogovornika prepričale v sodelovanje z vami. Oblika vizitke naj sledi besedilu in poudari zapisane besede.


Izdelava vizitk in nalepk je v tiskarni Camera je hitra, kakovostna, predvsem pa cenovno ugodna, saj poteka s pomočjo digitalnega tiska. V našem grafičnem studiu bomo poskrbeli tudi za profesionalno grafično oblikovanje vizitk - od idejne zasnove, izdelave logotipa in izbora tipografije pa vse do njihovega oblikovanja. Zagotavljamo vam, da se vam bo investicija v grafično oblikovanje vizitk bogato povrnila.

digitalni tisk vizitkizdelava vizitk

Digitalni tisk - hitra in ugodna izdelava vizitk

Med številnimi prednostmi, ki jih prinaša digitalni tisk, so tiskanje na zahtevo (kolikor potrebujete, toliko naročite), zelo kratek čas izdelave, cenovno ugodna storitev, možnost posodabljanja in vnašanja sprememb brez nepotrebnega uničevanja različnih dokumentov ter personalizacija tiska, ki vašo tiskovino naredi unikatno. Digitalno tiskanje poteka naravnost iz datoteke, zato predhodna grafična priprava ni potrebna. Tako odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. Uporaba digitalnega tiska se še zlasti splača pri nakladah do 1000 kosov, cena izdelka pa ni odvisna od števila uporabljenih barv.
Nudimo tiskanje na mat brezlesni, mat premazni in gloss papir ter na različne barvne medije in na nalepke v barvni ali črno-beli tehniki. Za odlično kakovost odtisov bo poskrbel digitalni tiskarski stroj Xerox 700.

Plastificiranje vizitk za večjo trdnost, odpornost in lepši videz

Vizitke lahko na vašo željo tudi plastificiramo. Plastifikacija, ki je lahko mat ali sijaj, enostranska ali dvostranska, bo vizitko zaščitila pred vlago, mečkanjem in vihanjem. Ker se včasih zgodi, da želimo določen podatek o osebi dopisati na vizitko, vam svetujemo, da se odločite za mat premaz, ki dovoljuje pisanje po površini, obenem pa nudi odlično zaščito.