V podjetju Camera vam je na voljo personalizacija vstopnic in drugih tiskovin

Poleg digitalnega tiska v najsodobnejših tehnikah z odličnim tiskalnikom vam nudimo tudi personalizacijo tiskovin za vse potrebe vas ali vašega podjetja. Smo podjetja Camera, ki se ukvarja z vsemi vidiki ustvarjanja tiskovin, s katerimi se bo vaše podjetje predstavilo kot uspešno in kredibilno na trgu dela. O tem, kaj je personalizacija knjige ali vstopnic več izveste v nadaljevanju.

Perforacija papirja

TISK PLAKATOV

Personalizacija tiskovin ali knjige

Omogočamo vam izdelavo vrhunskih studijskih fotografij v našem fotostudiu ali na terenu, tiskovine vam grafično oblikujemo v grafičnem studiu in stiskamo v digitalni tiskarni. Od idejne zasnove do ralizacije smo skupaj z vami pri izdelavi:

  • Logotipa podjetja ali izdelka
  • Publikacij (od brošur do knjig)
  • Celostne podobe podjetja in pravilnika za tiskovine podjetja
  • Spletnih oglasov
  • Televizijske telope ali
  • Ostalih tiskovin po vašem naročilu

Omogočamo vam digitalni tisk plakatov ali nalepk za različne priložnosti, na voljo pa vam je tudi personalizacija vstopnic, vizitk, knjige ali drugih tiskovin po vaših željah. 'Kaj je personalizacija tiskovin?' ste se verjetno vprašali. Gre za izdelavo tiskovin, katerih del podatkov se spreminja. Pri personalizaciji vstopnic denimo se spreminja številka sedežnega reda, pri personalizaciji knjige pa druge karaktaristike knjige, ki bi jih želeli prilagajati. Personaliziran tisk izvedemo povsem po vaših željah in smo glede izvedbe zelo prilagodljivi.

Personaliziran tisk v tiskarni Camera

Personalizacija tiskovin in njihova dodelava

Poleg personalizacije vstopnic, vizitk in knjig, vam omogočamo tudi dodelavo vaših izbranih tiskovin. Tako vam knjige, brošure, letake, celostno grafično podobo podjetja ali izdelkov, plakate in kuverte lahko tudi dodelamo. Lahko izvedemo personaliziran tisk, nato pa jih plastificiramo, izvedemo vezavo ali jih zgibamo po vaših željah. Še pred tem tiskanje lahko izvedemo na posebnem papirju, ki ga morate kot naročnik predhodno naročiti.

CENA DIGITALNEGA TISKA