Digitalni tisk nalepk z osebno noto, ki bo vaše nalepke po meri naredil unikatne

Digitalni tisk na nalepke danes predstavlja najmodernejši in najhitrejši način tiska za manjše in srednje velike naklade. Tiskanje poteka na podoben način kot pri navadnih tiskalnikih, s to razliko, da poteka neposredno iz datoteke. Ker predhodna grafična priprava ni potrebna, odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče. H krajšemu času tiskanja pripomorejo tudi kakovostne barve, ki se takoj posušijo. S profesionalnimi stroji, kot je tiskalnik Xerox 1000, lahko tiskamo na večje površine. Digitalni tisk na nalepkepo meri je zato hitrejši in seveda tudi cenejši način tiskanja. Poleg tega digitalni tisk nalepk predstavlja okolju prijazno tehniko tiska, ker omogoča, da se natisne zgolj željeno število izvodov in posledično zavržemo minimalna količina papirja.

Digitalni tisk na nalepkenalepke

Digitalni tisk nalepk - nalepke po meri vaših želja

Nalepke po meri lahko nalepimo na stene, metalne, lesene ali plastične površine, pa tudi na tekstil. Njihova uporabnost je tako skoraj neomejena. Nalepke po meri so iz visokokakovostnega PVC materiala, ki je obstojen na različne vremenske vplive. Obstojnost PVC nalepke je lahko tudi 15 let in več, odvisno od njihove kakovosti, uporabljenih barv, pravilnega ravnanja in zaščite.

Poleg belih se lahko odločite tudi za prozorne, odbojne, popeskane, flourescentne, statične, odstranljive, samouničljive, pohodne, vinske - strukturirane in industrijske nalepke. Glede na tip pa lahko izbirate med sijaj, mat in zlatotiskom.

Želeni tip materiala nalepke po meri vam tudi naročimo. Poskrbimo pa tudi za digitalni tisk nalepk, kot so perforirane nalepke,s pomočjo katerih boste lažje in hitreje nameščali nalepke na določene artikle ali druge produkte.

Digitalni tisk nalepk po ugodni ceni - preverite cenik za tisk na nalepke

Zavedamo se, da sta lepa podoba izdelka in njegova privlačna nalepka za prvi vtis o podjetju zelo pomembna, saj dajeta vedeti, da ste v svoji dejavnosti resni in zanesljivi. Z nalepkami po merilahko polepite svoje izdelke ali darilne pakete. Če iščete kakovosten, hiter in ugoden digitalni tisk nalepk, potem je tiskarna Camera Ljubljana prava izbira za vas.

Cenik za storitve, kot je digitalni tisk na nalepke, si lahko ogledate na naši spletni strani. Cena za digitalni tisk nalepk, ki jo navaja cenik, je sicer informativna, zato vam priporočamo, da nam za natančen izračun pošljete povpraševanje na tisk@camera.si. Naša ugodna cena za digitalnitisk na nalepke je navdušila že številne naše stranke. Prepričani smo, da bo tudi vas. Obiščite nas.

VEČ O DIGITALNEM TISKU