Tiskarna: digitalni tisk vizitk in druge storitve


Tiskarna in digitalni tisk
sta postala v današnjem času nerazdružljiva dvojica. V mnogih okoliščinah, ko bi bil v preteklosti samoumevna izbira klasični »offset« tisk, se vse bolj uveljavlja digitalni tisk. Tiskarna se je morala prilagoditi potrebam sodobnega časa in sodobnih naročnikov. To večinoma ni več klasična tiskarna. Digitalni tisk namreč zahteva drugačen pristop, opremo in znanje, čeprav je končni rezultat po kakovosti odtisa povsem primerljiv s klasičnim tiskanjem.

NUDIMO TUDI DIGITALNI TISK NALEPK!


Sodobna tiskarna: digitalni tisk postaja vse bolj priljubljena rešitev


Se sprašujete, kaj je tisto, zaradi česar se vse več posameznikov in podjetij odloča za digitalni tisk nalepk? Tiskarna je bila nekoč dostopna le peščici, z uvedbo digitalnega tiska pa je postalo profesionalno tiskanje mnogo bolj dostopno. Digitalni tisk je namreč bistveno cenejši od klasičnega. To velja tako za digitalni tisk vizitk kot za digitalni tisk brošur, tako za tisk na različne vrste papirja kot za digitalni tisk na folijo. Cenovno zelo dostopen pa je postal tudi tisk plakatov, celo največjih dimenzij.

Digitalni tisk nalepk in vizitkDigitalni tisk v tiskarni Camera


Oblikovanje in digitalni tisk vizitk ter drugih tiskovin


Če se zanimate za kakovosten, hiter in cenovno še posebej ugoden digitalni tisk, je prava rešitev za vas tiskarna Camera, sodobna in profesionalna tiskarna. Kvaliteten digitalni tisk je področje, s katerim imamo ogromno izkušenj, zato vam lahko zagotovimo vrhunsko kakovost storitve. Izvajamo digitalni tisk vseh formatov vizitk, katalogov, vabil, letakov, digitalni tisk brošur in druge storitve po dogovoru. Poleg tiskanja na papir vam ponujamo tudi digitalni tisk na folijo. To so lahko samolepilne ali magnetne folije, transparenti in celo tapete. Preden izvedemo digitalno tiskanje vizitk in drugih tiskovin, poskrbimo tudi za grafično oblikovanje, pri čemer upoštevamo vse vaše želje, obenem pa vam pomagamo s strokovnim nasvetom glede optimalnih rešitev. Naše izkušnje in znanje nam omogočajo, da vam ponudimo natanko tisto, kar potrebujete. Veselimo se sodelovanja z vami.

CENA DIGITALNEGA TISKA