Digitalni print ugoden in primeren za najrazličnejše tiskovine

Digitalni print predstavlja izjemno pomembno inovacijo, saj ohranja visoko kvaliteto, obenem pa močno znižuje stroške tiska. Še ena pomembna odlika, s katero se lahkodigitalni printpohvali, pa je hitrost. Gotovo ste imeli tudi sami že kdaj izkušnje z lovljenjem skrajnih rokov; digitalni print vam lahko pomaga pri tem, da bo projekt zaključen pravočasno.

DIGITALNI TISK LJUBLJANA


Prihranite čas in energijo z digitalnim printom na etikete, nalepke, plakate ter kuverte


Ena od možnosti, ki vam jih ponujamo v podjetju Camera, je digitalni tisk etiket na roli. Izbirate lahko med etiketami različnih vrst in barv, njihova skupna značilnost pa je obstojnost tudi v manj ugodnih okoliščinah (vlaga ipd.), saj so izdelane iz izjemno kvalitetnega PVC-materiala. Digitalni tisk etiket na roli je prava rešitev za vse, ki vam organizacija oziroma pregledno shranjevanje vzameta preveč dragocenega časa. Poleg tega v podjetju Camera izvajamo tudi tiskanje poslovnih vizitk in digitalni tisk kuvert. Tudi možnost digitalnega tiska kuvert je zelo praktična za vse, ki želite priti do personaliziranih kuvert v zelo kratkem času, ki ga zagotavlja digitalni tisk. Poceni, kvalitetno in hitro je naš moto, ki ga vseskozi zasledujemo.

Digitalni tisk koledarjevDigitalni print knjig


Digitalni print odpira poceni pot do lastne knjige


Digitalni tisk knjig v kombinaciji s trdo vezavo je ena od najcenejših opcij ta hip za tiste, ki želite natisniti lastno knjigo. Kakovosten digitalni tisk knjig, publikacij, brošur ipd. je primeren predvsem pri manjših in srednjih nakladah. Poleg naštetega vam v našem podjetju ponujamo tudi digitalni tisk nalepk ter koledarjev in ugoden digitalno tiskanje plakatov in kuvert. Digitalni tisk koledarjev je kot nalašč za vse, ki iščete poceni in uporabna poslovna darila.