Digitalni tisk plakatov vseh velikosti


Tisk plakatov v podjetju Camera je storitev, ki jo bomo izvedli profesionalno, strokovno in hitro, ob tem pa vam ponujamo različne velikosti tiska plakatov:

  • 680 mm x 980 mm spada med tisk plakatov b1 (cenik je dostopen na spletni strani),
  • 480 mm x 680 mm spada med tisk plakatov b2,
  • nudimo pa tudi tisk jumbo plakatov.


Ponudba se s tem ne konča. Ob digitalnemtisku plakatov nudimo še kvaliteten in ugoden tisk vizitk, tiskanje letakov, digitalni tisk fotografij, brošur, knjig, nalepk naročite lahko tudi plastificiranje, vezavo in zgibanje tiskovin, oblikovanje, celotno grafično podobo in druge storitve.
Za ostale velikosti tiska plakatov, cenik tiska plakatov in druge informacije smo vam na voljo.


tisk plakatov b1Kako oblikovati material za digitalni tisk plakatov?

Pred digitalnimtiskom plakata je potrebno material pripraviti. Izbira velikosti je izjemno pomembna. Premajhen plakat ne bo naredil vtisa in bo neviden, prevelik lahko v napačni situaciji deluje vsiljivo (to seveda ne velja za tisk jumbo plakatov). Pred digitalnim tiskom plakata premislite, katera velikost bo najboljša, da boste naredili vtis in boste lahko nanj nanesli dovolj informacij. Informacije, slike in napis je potrebno smotrno porazdeliti in skrbeti za primerno kompozicijo. Napačna odločitev bo po tisku plakata zelo vidna. Tudi izbira barv je pomembna, saj z njimi sporočate svojo vizijo in namen.


Nato se odločite zadigitalni tisk plakatov. Cenikdigitalnega tiska se seveda razlikuje od podjetja do podjetja, pri odločitvi pa ob ceniku tiska plakatov premislite tudi kvaliteto storitve.


Če ste glede oblikovanja plakata nesigurni, vam lahko v podjetju Camera pri tem pomagamo. Z vami bodo tesno sodelovali naši usposobljeni oblikovalci, ki vam bodo pomagali, svetovali in plakat pripravili tako, da bo najbolje sporočal vse vaše želje.


tisk plakatov cenik LjubljanaTisk plakatov - cenik in ugodnosti


Cenik tiska plakatov v podjetju Camera je izjemno ugoden in konkurenčen ter vključuje: