Tisk - kakovostno, hitro in ugodno digitalno tiskanje letakov

Profesionalni digitalni tisk je na videz sicer podoben navadnemu tiskanju preko domačih tiskalnikov, a je bolj preprost in omogoča bolj kakovosten izdelek. Predhodna grafična priprava ni potrebna, saj tiskanje poteka naravnost iz datoteke. K hitremu tisku pripomorejo tudi kakovostne barve, ki se takoj posušijo. Ker odpadejo stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče, je digitalno tiskanje tudi cenejše.


Po zaslugi profesionalnih strojev lahko vsebine tiskamo tako na vizitke, letake, brošure in nalepke kot tudi na večje površine, kot so plakati in reklamni panoji. Digitalni tisk je primeren za številčno majhne pa tudi za večje naklade, omogoča pa tudi izdelavo tiskovine z osebno noto, ki izdelku daje unikaten pečat. To še zlasti velja za vizitke in koledarje, pa tudi za digitalnitisk letakov.
Praktično vse tiskarne v Ljubljani med svojimi storitvami ponujajo tudi digitalni tisk, vendar pa so njihovi izdelki zelo različnih kakovosti. Tiskarna Camera zagotavlja vrhunsko storitev. Na področju digitalnega tiska vam v barvni ali črnobeli tehniki nudimo digitalnotiskanje tako letakov kot vizitk in drugih tiskovin. Tiskamo lahko na matiran brezlesni, matiran premazni in gloss papir ter na različne barvne medije in na nalepke. Največja standardna velikost papirja je 488x330 milimetrov (tiskovna površina 475x320 milimetrov), teža papirja pa od 80 do 300 g/m2. Za odlično kakovost odtisov bo poskrbel digitalni tiskarski stroj Xerox 700.

grafično oblikovanje letakovtiskanje letakov

Izdelava in grafično oblikovanje letakov - celovita storitev

Letak predstavlja učinkovito promocijsko sredstvo, ki se uporablja za hitro doseganje večjega števila potencialnih strank. Izdelava letakov je hitra in enostavna, saj razen osnovnih vodil estetike, podajanja informacij ter splošnih navodil za grafično oblikovanje ni posebnih omejitev ali pravil. Kljub temu pa ni odveč, če se pri izdelavi osredotočimo na nekaj nasvetov. Varčujmo s papirjem in tiskajmo na manjši format in obojestransko. Informacije o osnovnih vprašanjih - KAJ, KDAJ, KJE, in ZAKAJ - naj bodo na letaku jasno razvidne. Na letak ne nizajmo preveč vsebine in informacij, saj je letak v bistvu ''mali plakat''. Debelino papirja izberimo glede na tip vsebine, namen letaka ter način distribucije in življenjsko dobo letaka.


Grafični studio Camera v Ljubljani vam nudi strokovno in kakovostno, predvsem pa celovito grafično oblikovanje letakov in drugih publikacij za vaše podjetje - od idejne zasnove, izdelave logotipa in izbora tipografije pa vse do oblikovanja. Cena je odvisna od obsega dela, vaših zahtev in težavnosti projekta.

Obiščite našo spletno stran in se prepričajte, kako ugoden je lahko digitalni tisk letakov.