Tiskanje na nalepke za vidnejši marketinški pristop

Tiskanje na nalepke je dandanes prisotno povsod - opaziti jih je mogoče na avtomobilih in avtobusih, na vratih poslovnih prostorov in javnih ter zasebnih ustanov, v skladiščih in stenah. V podjetju Camera se ukvarjamo s tiskom na nalepke za podjetja in z deklaracijskimi nalepkami, širok spekter storitev pa vključuje tudi tisk plakatov¸ oblikovanje vizitk in najrazličnejši digitalni print za vse priložnosti.


Ker gre za vidnejšo marketinško orodje, se vse več podjetij odloča tudi za tisk nalepk. Cena vas bo pozitivno presenetila, še bolj navdušeni pa boste nad učinkom tiskanja na nalepke.

NUDIMO TUDI UGODNO GRAFIČNO OBLIKOVANJE


Vrste tiskanja na nalepke in možnosti


Ob standardnem CMYK tisku ponujamo tudi ostale odtenke Panton barv ter izjemno kakovostne materiale, ki dobro kljubujejo vsem vremenskim razmeram ter omogočajo trajno lep videz nalepke. Izdelava nalepke po meri vključuje profesionalno svetovanje, oblikovanje in končno tiskanje na nalepke v želenem številu in dimenzijah. Izpostaviti bi želeli še eno prednost sodobnega tiska nalepk cena je ugodna tudi pri manjšem naročilu.


Možnosti tiskanja na nalepke so sledeče:

  • bela nalepka,
  • prozorna nalepka,
  • odbojna nalepka,
  • popeskana nalepka,
  • fluorescentna nalepka,
  • vinska - strukturirana nalepka.


Tiskamo tudi nalepke po meri in v sladu z vašimi željami. Mogoče je tiskanje na nalepke, ki so statične, odstranljive, samouničljive, nalepke so lahko narejene iz bolj vzdržljivih materialov in tako funkcionirajo tudi kot pohodne ali industrijske nalepke. Možne so v sijaj ali mat različici, za vse ostale želje, pa ste vabljeni, da nam pišete.


Tisk na nalepketisk nalepk cena

Tisk nalepk - cena je odvisna od pričakovanj


V podjetju Camera se že vrsto let ukvarjamo s printanjem plakatov, brošur, katalogov, knjig, vizitk in s tiskom nalepk. Cena tiska nalepk je lahko ugodna zaradi nove tehnologije digitalnega tiska, ki omogoča hitrejšo in enostavnejšo pripravo materiala za tisk nalepk. Cena je odvisna tudi od vaših potreb in želj, a je prijazna do strank in dosegljiva za vse. Po dogovoru poskrbimo tudi za naročilo željenega tipa materiala za vaše nalepke.


Za ugodno ponudbo izpolnite kontaktni obrazec na naši spletni strani:http://www.camera.si/ali nas obiščite osebno na Cvetkovi ulici 25 v Ljubljani!