Tiskanje vizitk, poslovnih in osebnih, letakov, jumbo plakatov: naš cenik je ugoden

Tiskanje vizitk je storitev, ki vam jo ponujamo tudi v podjetju Camera d. o. o. Storitev tiskanja vizitk, letakov, plakatov, jumbo plakatov, brošur, knjig in ostalih tiskovin izvajamo v digitalni tehniki, ki je moderna in sodobna oblika tiskanja. Pri digitalnem tiskanju vizitk in ostalih tiskovin se tiskalnike upravlja preko računalnika. Prednosti digitalnega tiskanja so mnoge, med drugim tudi ta, da omogoča popravke v zadnjem trenutku. Ker končni izdelek že pred samim tiskanjem vidimo na zaslonu računalnika, imamo nad tiskovino neprestano nadzor, predpriprava in poskusni izvid pa nista potrebna. V primerjavi s klasičnim tiskanjem je digitalni tisk tudi cenovno bolj ugoden, po kvaliteti pa popolnoma primerljiv. Digitalni tisk je primeren tudi za tiskanje manjših naklad, pri tem pa porabimo tudi manj časa kot pri klasičnem tiskanju. V našem podjetju vam ponujamo tudi personalizirane tiskovine, kot so katalogi, voščilnice in koledarji. Naša ponudba pa poleg tiskanja vizitk, letakov in ostalih tiskovin zajema tudi grafično oblikovanje, plastificiranje, vezavo in zgibanje tiskovin ter fotokopiranje. Storitve ponujamo po ugodnih cenah, cenik pa je temu primerno ugoden.

Tiskanje vizitk: potrebujete kakovostno tiskanje poslovnih vizitk?


V našem podjetju se zavedamo, da je prvi vtis največkrat najpomembnejši. To še posebno velja v poslovnem svetu, kjer so vizitke še vedno pomemben element spoznavanja potencialnih poslovnih partnerjev. Poslovne vizitke so namenjene predstavitvi podjetja in morajo biti izdelane tako, da pritegnejo pozornost. Pri tem je pomembno, da vsebujejo vse relevantne podatke, da so prijetne na pogled in da jih stranka z lahkoto najde v množici drugih vizitk. Prav tako je pomembno, da se vizitka sklada z vizijo in filozofijo podjetja, ki ga predstavlja. V podjetju Camera d. o. o. imamo z oblikovanjem in tiskanjem vizitk, tako poslovnih kot tudi osebnih, veliko izkušenj. Če niste prepričani, kakšen dizajn bi se podal k dejavnosti vašega podjetja, vam lahko tudi mi pomagamo, saj poleg tiskanja vizitk nudimo tudi grafično oblikovanje vizitk. Dolga leta izkušenj in pridobljena znanja nam omogočajo, da bodo vaše vizitke oblikovane tako, da boste pustili dober prvi vtis. Tiskanje vizitk poteka s pomočjo vrhunskega digitalnega stroja, ki omogoča visoko ločljivost, zato bodo vaše vizitke, poslovne ali osebne, nič manj kot popolne.

tiskanje poslovnih vizitktiskanje jumbo plakatov

Več kot samo tiskanje letakov - visokokakovostne digitalno tiskanje


V podjetju Camera d. o. o. se že vrsto let ukvarjamo z iskanjem inovativnih rešitev na področju grafičnega oblikovanja in tiskanja letakov, vizitk, koledarjev, publikacij, plakatov in številnih drugih vrst promocijskega materiala. Zavedamo se, da je celostna in dodelana grafična podoba vašega podjetja zelo pomembna, saj bo le na tak način pritegnila stranke. Da bi vaše promocijsko sporočilo ustrezno posredovali širši javnosti, priporočamo, da se odločite za visokokakovostno tiskanje letakov. Ponujamo vam tiskanje letakov različnih dimenzij, letake tiskamo na različne materiale, kot so na primer mat ali sijajni papir, platno, art papir itd.

Grafično oblikovanje letakov in drugih tiskovin


Tiskanje letakov pa ni vse, kar vam ponujamo. Za vas lahko tudi oblikujemo letake: poskrbeli bomo za idejno zasnovo, izbiro formata, barv in fotografije, razporeditev elementov, obdelavo slikovnega materiala, prelom besedil, pripravo na tiskanje oziroma za vse, kar vključuje grafično oblikovanje letakov. Vabimo vas, da nam pošljete povpraševanje in z veseljem vam bomo predstavili tudi cenik naših storitev.

Tiskanje in oblikovanje jumbo plakatov po meri stranke


Vodilo in prioriteta našega podjetja je zadovoljstvo naših strank, zato se vsakemu delu, ne glede na to, ali gre za tiskanje vizitk ali letakov ali digitalni tisk fotografij, posvetimo stoodstotno. Ravno zato neprestano investiramo v izboljšanje opreme za digitalno tiskanje vizitk, letakov in ostalih tiskovin, saj je le od njih odvisna kakovost tiska. V naši ponudbi boste našli tudi tiskanje plakatov in jumbo plakatov. Podjetja in posamezniki vedno potrebujejo kvaliteten, hiter, predvsem pa učinkovit način za vzbujanje pozornosti v javnosti. Plakati so zato odličen način, da se približamo želenemu cilju. Na vašo željo lahko izvedemo celoten postopek oblikovanja, od izbire pravega formata pa vse do kakovostnega digitalnega tiska.

VEČ O TISKANJU PLAKATOV