Digitalni print je ugodnejši

 

Digitalni print je sodobna tehnika, pri kateri tiskanje ne opravljamo ročno, temveč ga krmili računalnik. Ker se motiv odtisne podobno kot na domačen tiskalniku, je tudi priprave nekoliko manj, kar pomeni, da je digitalni tisk poceni ter da velikost naročila tiskovine za ceno ni pomembna. Pri klasičnem tisku so bili namreč začetni stroški višji, saj so vključevali stroške montaže, priprave filma na tisk ter tiskarske plošče, nato pa je cena z večjim številom izvodov padala. Pri digitalnem printu so začetni stroški dela manjši, tako da je primeren tudi za manjše naklade, prav tako pa je mogoč cenovno ugoden digitalni print serij, pri katerih naredimo manjše spremembe med posameznimi izvodi (npr. manjše spremembe pri digitalnem tisku vizitk, spremembe serijske številke, dodatna informacija na brošuri ali plakatu ipd.).

 

digitalni tisk vizitkdigitalni print

 

Tehnika je primerna za digitalni tisk brošure, digitalni tisk fotografij, tisk plakata¸ tiskanje na nalepke, za digitalni tisk vizitk, knjig in drugega materialna. Več informacij dobite na naši spletni strani: http://www.vsi.si/camera/tisk-vizitk

 

Digitalni print je kvalitetna izbira

 

Naša tiskarna digitalni tisk opravi z najsodobnejšimi tiskalniki:

  • Xerox 1000 za barvni tisk s parcijalnim UV lakom,
  • Xerox 700 za črno-beli tisk ter
  • Xerox 4112 za črno-beli produkcijski digitalni print.
     

Z razvojem sodobne tehnologije digitalni tisk vizitk, plakatov, brošur, knjig in drugega materiala ne zaostaja za klasičnim ofsetnim tiskom, poleg tega pa omogoča hitrejšo pripravo, prilagodljivost in cenovno ugodnost!

 

NUDIMO TUDI UGODEN TISK PLAKATOV

 

Digitalni tisk vizitk pri Cameri

 

V podjetju Camera poskrbimo za kvaliteten digitalni tisk vizitk vašega podjetja. Pri tem vam omogočamo celosten pristop k digitalnemu printu ter vam svetujemo tudi pri oblikovanju in grafični podobi, ki bo kar najbolje in najhitreje dosegla želeni učinek. Vizitka je pomembno marketinško orodje, ki pogosto pomeni prvi stik s potencialno stranko ali s poslovnim partnerjem ter jih na vas spominja še po končanem sestanku. Izraža kredibilnost in resnost, zato je pomembno, da je vizitka oblikovana premišljeno in natisnjena kvalitetno in všečno!

VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
VPRAŠAJTE NAS
B2BB2C
Camera d.o.o.
Naslov
Cvetkova ulica 25
1000 Ljubljana
Spletna stran
E-pošta
01 4201200
Seznam fraz
digitalni print¸ digitalni tisk vizitk
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA