Grafično oblikovanje nepogrešljivo pri izdelavi plakatov

Grafično oblikovanje je ustvarjalen proces, katerega bistveni namen je do ciljne skupine ljudi prenesti neko idejo ali sporočilo. Grafični oblikovalci z različnimi metodami in s pomočjo računalniških programov med sabo združijo barve, črke, simbole in slike, s katerimi sporočilo, ki ga naročnik želi podati okolju, kar najbolje predstavijo. Med področji, kjer je grafično oblikovanje nepogrešljivo, je tudi izdelava plakatov.

NUDIMO TUDI DIGITALNI TISK A2


Plakat je sporočilo, v katerem snovno, slikovno in grafično predstavimo določeno temo. Dober plakat mora vzbuditi pozornost. Biti mora jasen, jedrnat in razumljiv. Ključni podatki morajo biti prikazani v logičnem zaporedju, prav tako morajo biti slike in besedila na njem ustrezno razporejeni. Profesionalni grafični oblikovalec bo znal celoten ustvarjalni proces in ideje združiti v enotno, povezano zgodbo, ki bo ustrezno izrazila poslanstvo in sporočilo vašega podjetja ali ustanove.


Grafični studio Camera vam zagotavlja profesionalno grafično oblikovanje kot celovito rešitev za najboljšo možno podobo vašega podjetja. Izdelava najrazličnejših publikacij se pri nas začne z idejno zasnovo, sledi ji oblikovanje, temu pa tisk končnega izdelka. Za tiskanje plakatov a5 do 150 izvodov priporočamo poceni digitalni tisk, za več pa offset.

Izdelava poslovnih vizitkGrafično oblikovanje in tisk plakatov a2

Tiskanje plakatov do dimenzij B0 in več

Digitalni tisk omogoča hitro, kakovostno in cenovno ugodno tiskanje. Vse, kar digitalni tiskarski stroj potrebuje, je ustrezna datoteka, ki jo zazna na računalniku in iz katere črpa informacije. Sodobna tehnologija omogoča, da stroj vsebino datoteke natisne izjemno hitro in kakovostno. Stroški, kot so montaža, izdelava filma in tiskarske plošče, tako odpadejo. Velika prednost digitalnega tiska pred klasičnim je tudi v tem, da lahko natisnete manjše število izvodov, 10, 50 ali 100, cena pa je sorazmerna njihovi količini. Kakovostne barve, ki se takoj posušijo, pripomorejo h krajšemu času tiskanja.


Poceni digitalni tisk je odlična rešitev tudi takrat, kadar želite, da bi bile vaše tiskovine popolnoma prilagojene in personalizirane. Na vsako lahko natisnete drugačno besedilo, kot je denimo ime vaše stranke ali poslovnega partnerja, in tako naredite tiskovino unikatno.


V tiskarni Camera oblikujemo in tiskamo plakate do dimenzij B0 in več. Najpogostejša je izdelava in grafično oblikovanje plakata dimenzije B1 (70x100 centimetrov) in B2 (50x70 centimetrov). Največja možna širina tiskanja je 150 centimetrov, maksimalna ločljivost pa 1440 dpi. Vsebino plakatov lahko natisnemo na različne materiale, kot so mat in sijajni papirji, platno, art papir ali nalepke ... Ploter podpira do 11 barv, uporabljamo pa tudi kombinacijo šestih barv (CMYKcm). Tiskalnik je primeren tudi za tisk manjših naklad, na primer do 50 kosov.

Prepustite grafično oblikovanje in izdelavo vizitk ter drugih tiskovin profesionalcem. Prepričali vas bomo, da smo vredni vašega zaupanja.

VEČ O IZDELAVI VIZITK