Tisk in sodobno digitalno tiskanje - kvaliteten tisk plakatov in jumbo plakatov


Tisk in sodobno tiskanje se bistveno razlikujeta od tiska v preteklosti. Najsodobnejša tehnologija, najboljši računalniški programi, vrhunski stroji za tisk in usposobljeni grafični oblikovalci so zagotovilo za kvalitetno opravljeno storitev, kakršno nudimo v podjetju Camera d. o. o. Na področju digitalnega tiska vam ponujamo tiskanje v sodobni digitalni tiskalni tehniki, v pomoč pa so nam vrhunski digitalni tiskarski stroji. Cena tiska plakatov je odvisna od izbrane tiskovine, zahtevnosti projekta, vrste formata in materiala itd., vendar je pri nas tisk plakatov (b2, b1 ali jumbo plakatov) dostopen po konkurenčnih cenah. Zavedamo se, da je celovita grafična podoba podjetja ključen dejavnik na trgu, zato bomo poskrbeli, da bo vaš plakat grafično popolno oblikovan, tisk plakatov pa bo brezhiben. Tisk v digitalni tehniki nam omogoča tudi popravke v zadnjem hipu, pri oblikovanju pa bomo upoštevali vse vaše zamisli, želje in zahteve.

VEČ O TISKU PLAKATOV

Digitalni tiskTisk jumbo plakatov


Tisk plakatov: celovit postopek od idejne zasnove, oblikovanja pa vse do tiska

Izdelava in tisk plakatov (b2, b1 ali jumbo plakatov) sta najbolj razširjeni marketinški strategiji, prav zato se veliko podjetij odloča za takšen način samo promocije. Strokovnjaki na področju digitalnega tiska in oblikovanja plakatov, ki so zaposleni v podjetju Camera d. o. o., bodo poskrbeli, da bo vaš plakat zares viden in da bo podal željeno sporočilo. Izdelava plakata vsebuje različne faze, od idejne zasnove, grafičnega oblikovanja pa vse do tiska plakatov, pri katerem uporabljamo najboljše tiskalne stroje. Izbirate lahko med tiskom v črno-beli ali barvni tehniki, tisk pa se izvaja v manjših ali velikih nakladah in na različne vrste papirja in različne materiale.

PREBERITE SI ŠE O PRAVILNI NASTAVITVI STRANI


Tisk plakatov vseh velikosti: od manjših plakatov do jumbo plakatov

Storitev tiska plakatov in ostalih tiskovin izvajamo strokovno, hitro in profesionalno. Odločite se lahko za različne velikosti oziroma dimenzije plakatov: 680 mm x 980 mm (tisk plakatov b1), 480 mm x 680 mm (tisk plakatov b2), tisk jumbo plakatov.