Digitalni tisk knjig v tiskarni Camera Ljubljana

Tisti, ki ste do sedaj tiskali knjige v klasičnem tisku, zagotovo veste, da morajo biti knjige natisnjene v dovolj veliki nakladi, da se vam cenovno tisk knjige sploh izplača. Vendar pogosto ne potrebujete petsto ali tisoč knjig, saj ne veste, kako se bo odzval trg in kako se bodo knjige prodajale. Kaj, če bi jih želeli natisnili le sto ali petdeset? Morda le dvajset ali deset? V tem primeru se je najbolje odločiti za digitalni tisk knjig.
Digitalni tisk je ena izmed najnovejših tehnologij, ki je še posebej priporočljiva pri manjših nakladah. Digitalno tiskanje namreč omogoča izdelavo naročenega gradiva v najkrajšem možnem času. Tiskarske stroje krmili kar računalnik sam, glavna prednost digitalnega tiska pa je zagotovo v tem, da je cenovno ugodnejši od navadnega tiska.

Črno-belo digitalno tiskanje knjig cenovno najugodnejše

Digitalni tisk knjig v Cameri LjubljanaKnjige in brošure spadajo med zahtevnejše grafične izdelke, saj je vsak izmed teh izdelkov unikaten v številu strani, debelini papirja in v vezavi. Knjige lahko tiskamo v barvni ali črnobeli tehniki na brezlesni (nepremazni) papir z gramaturo med 80 in 100 grami.
Vaša knjiga bo še privlačnejša na pogled s pomočjo barvnega tiska. Personalizirano digitalno tiskanje pa omogoča, da vsak izvod posebej prilagodite ali opremite s posvetilom. Na ta način boste osebi, ki bo knjigo prejela, pokazali, da ni le številka v vašem rokovniku. Pritegnili pa boste tudi pozornost kakšnega potencialnega poslovnega partnerja.
V tiskarni Camera Ljubljana nudimo kakovosten in hiter digitalni tisk v nizkih nakladah. Uporabljamo namreč sodobne digitalne tiskarske stroje, med njimi Xerox 700, ki omogočajo kakovosten odtis in cenovno ugoden digitalni tisk, ne glede na količino. Knjige vam lahko vežemo v mehko ali trdo vezavo. Kot posebnost vam pa lahko ponudimo raven hrbet tudi pri mehki vezavi s sponkami. Za to poskrbi stroj za glajenje hrbta Morgana Spine Master. Rezultat je profesionalen videz za ugodno ceno.

Grafično oblikovanje knjige - od izvedbe do oblikovanja

Poleg digitalnega tiska knjig vam v tiskarni Camera Ljubljana lahko ponudimo tudi grafično oblikovanje - od idejne zasnove, izdelave logotipa, izbora tipografije pa vse do oblikovanja knjige. Grafično pa vam oblikujemo tudi brošure, publikacije, vizitke, plakate, koledarje, cenike, cd-je, menije, oglase in druge tiskovine. Cena je odvisna od obsega dela, vaših zahtev in težavnosti projekta, vsekakor pa zagotavljamo ugodno, a kakovostno storitev.


Tako kot številne tiskarne v Ljubljani tudi naša tiskarna omogoča oziroma sprejema naročila kar preko spleta. Vabljeni na našo spletno stran!


Camera d.o.o. | Ugodna cena tiskanja in oblikovanja knjige - povezave do naše spletne strani: