Pošlji povpraševanje

Tiskanje vizitk - vizitka predstavlja eno najmočnejših marketinških orodij

Tiskanje vizitk je v tiskarni Camera hitro, kakovostno, predvsem pa cenovno ugodno, saj poteka s pomočjo digitalnega tiska. Digitalno tiskanje vizitk poteka na podoben način kot pri navadnih tiskalnikih, le da tiskanje poteka naravnost iz datoteke, zato predhodna grafična priprava ni potrebna. Stroški montaže, izdelave filma in tiskarske plošče tako odpadejo. H krajšemu času tiskanja pripomorejo tudi kakovostne barve, ki se takoj posušijo.

UGODNE CENE DIGITALNEGA TISKA

Dobro izdelana in lična vizitka je za prvi vtis o podjetju zelo pomembna, saj lahko pripomore k stalnemu poslovnemu sodelovanju in boljšim prodajnim rezultatom. Ne glede na to, ali se ukvarjate z nepremičninami, gradbeništvom ali pa nemara zahajate v casino, pomembno je, da podatki na vaši vizitki sogovorniku dajo vedeti, da ste v svoji dejavnosti resni in zanesljivi ter da vas tako dojemajo tudi poslovni partnerji in potencialni naročniki.

Izdelovanje in tiskanje vizitk s profesionalnimi stroji

Tiskanje vizitk poteka na mat brezlesni, mat premazni in gloss papir ter na različne barvne medije in na nalepke v barvni ali črno-beli tehniki. Največja standardna velikost papirja je 488x330 milimetrov (tiskovna površina 475x320 milimetrov), teža papirja pa od 80 do 300 g/m2. Za odlično kakovost odtisov bo poskrbel digitalni tiskarski stroj Xerox 700.


oblikovanje vizitktiskanje poslovnih vizitk


Zavedamo se, da je od kakovosti grafičnega oblikovanja odvisen zunanji videz vaših vizitk, s tem pa tudi učinkovitost komunikacije med podjetjem in ciljno publiko. Zato vam ponujamo celostno storitev - grafično oblikovanje vizitk od idejne zasnove, izdelave logotipa, izbora tipografije pa vse do oblikovanja všečne in zanimive vizitke. Več na povezavi:http://www.camera.si/tisk-letakov

Profesionalno grafično oblikovanje vizitk

Grafični studio Camera vam zagotavlja profesionalno grafično oblikovanje vizitk kot celovito rešitev za najboljšo možno podobo vašega podjetja. Izdelava poslovnih vizitk in ostalih publikacij se pri nas začne z idejno zasnovo, sledi ji oblikovanje, temu pa tiskanje vizitk. Do 150 izvodov priporočamo digitalni tisk, za več pa offset.

Izdelovanje in tiskanje poslovnih vizitk še nikoli ni bilo tako enostavno in ugodno. Obiščite nas.