Digitalni tisk v naši tiskarni opravimo kvalitetno in poceni

Digitalni tisk brošureS pomočjo vrhunskega printerja digitalni tisk v naši tiskarni opravimo izredno kvalitetno. Digitalni tisk je sodobna tehnika tiskanja, ki nam v primerjavi s klasičnim tiskom, prihrani veliko časa in omogoča sprotne popravke, da bi končni izdelek bil popoln. Sam proces digitalnega tiskanja vodi računalnik, kar omogoča sprotne popravke in kar je najpomembnejše, ne potrebujemo predpriprav in poskusnih tiskov. Zato je digitalni tisk cenovno veliko bolj ugoden kakor klasičen način tiskanja. Začetni stroški digitalnega tiska so izredno nizki, zato je digitalni tisk primeren tudi za manjše naklade tiskovin. V digitalni tiskarni podjetja Camera d. o. o. bomo poskrbeli, da boste z našimi storitvami več kot zadovoljni. Poleg digitalnega tiska brošur, fotografij, knjig, plakatov, personaliziranih tikovin, kot so koledarji, voščilnice, vizitke itd., se ukvarjamo tudi s fotografijo.

VEČ O GRAFIČNEM OBLIKOVANJU

Digitalni tisk na različne vrste papirja in folijo

V naši tiskarni digitalni tisk opravljamo z vrhunskimi najsodobnejšimi tiskalniki. Kvaliteta digitalnega tiska je popolnoma primerljiva kvaliteti klasičnega, cenovno pa je veliko bolj ugodna. Prav tako pa digitalni tisk vzame manj časa za izdelavo. Poleg digitalnega tiskanja na papir, tiskamo tudi z digitalnim tiskom na folije samolepilne folije PVC in UV ter magnetne filije PVC in UV, tapete, transparente in ostalo. Za več informacij smo na voljo na elektronskem naslovu tisk@camera.si. Ne le, da opravimo kvaliteten digitalni tisk, poskrbimo tudi za grafično podobo želene tiskovine ter svetujemo pri oblikovanju. Naša ponudba digitalnega tiska je izredno široka, zato smo prepričani, da boste pri nas dobili vse, kar si želite.

Tiskarna digitalni tisk

Digitalni tisk koledarjev, voščilnic, brošur in ostalih tiskovin

Velika posebnost digitalnega tiska je personalizacija tiskovin, ki je ena najuspešnejših marketinških strategij. V našem podjetju nudimo v sklopu digitalnega tiska tudi digitalni tisk nalepk, voščilnic, vizitk, katalogov ipd. Vso našo ponudbo si lahko ogledate na naši spletni strani ali pa nas obiščete v naši tiskarni. Zagotavljamo vam izredno kakovosten digitalni tisk po ugodnih cenah.