Digitalni tisk - cenik in kvaliteta, ki vas bosta zagotovo navdušila

Cenik digitalnega tiska osupne marsikatero stranko - in to v pozitivnem smislu. Prav ugodna cena je namreč eden glavnih razlogov, da vse več ljudi izbira digitalni tisk. Poceni sicer žal v mnogih primerih pomeni manj kvalitetno, a zagotavljamo vam, da so tovrstne skrbi povsem odveč, ko se odločate za digitalni tisk. Cenikdigitalnega tiska namreč ni posledica slabše kakovosti tiska, ampak uporabe najsodobnejših tehnik in zmogljivih naprav, ki poskrbijo za preplet vrhunske kvalitete in ugodnih cen.

TISK LETAKOV B1

DIGITALNI TISK KNJIG

Različne vrste tiskovin in formatov - ne ustrašimo se nobenega izziva


Digitalni print se uporablja v najrazličnejših situacijah. Ena od opcij je tako denimo tudi digitalni tisk vizitk, nalepk ali celo brošur. Tudi pri klasičnem tiskanju besedila ali fotografij na papir lahko izbirate med različnimi formati. Najpogostejša izbira je seveda digitalni tisk A4, možni pa so tudi manjši (digitalni tisk A5) ali večji formati (digitalni tisk A2 ali A3). V podjetju Camera (Ljubljana) digitalni tisk vedno prilagodimo vašim konkretnim željam.


Izjemno kakovosten digitalni tisk - cenik pa je pri nas še posebej ugoden


Izpostavili smo že, da je digitalni tisk poceni, a ta oznaka dobi pri nas novo razsežnost. Oglejte si naš cenik digitalnega tiska in se prepričajte, da vam ponujamo resnično nizke cene. Naročilo lahko oddate tudi na naši spletni strani. V vašem sporočilu navedite tudi format papirja za digitalni tisk (A5, A4, A3 ali A2 - digitalni tisk pa je po dogovoru možen tudi v kombinaciji z drugimi formati). Zagotavljamo vam neoporečno kakovost in izjemno ugoden cenik. Digitalni tisk v Cameri (Ljubljana), ki vas bo prepričal!

Digitalni tisk etiket in kuvertDigitalni tisk v Cameri