Kuhinje, cenik: je zidana kuhinja prava rešitev za vas?


Cenik kuhinj je tisto, kar mnoge kupce najbolj zanima. Seveda je cenik odvisen od različnih dejavnikov. Zidana kuhinja običajno pomeni tudi najvišje cene na ceniku. Poleg tega pa zidana kuhinja zahteva precej časa od načrtovanja oziroma začetka del do zaključka. Tako se mnogi raje odločijo za modularne ali pa po meri izdelane kuhinje. Cenik kuhinj je lahko v tem primeru zelo ugoden, tudi če izberete vrhunsko kakovost. Prav kombinacija ugodnega cenika in izjemne kakovosti vas čaka pri Alplesu. Na našem ceniku najdete različne možnosti - kotne kuhinje, masivne, male ipd.


Cenik kuhinjZidana kuhinja danes v uporabi predvsem za odprte površine


Medtem ko je bila zidana kuhinja v preteklosti precej razširjena, se danes zanjo odloča manj ljudi. Razlog za to je predvsem ta, da je lahko zidana kuhinja zamudna za izdelavo, cenik pa ni najugodnejši. Tam, kjer bi bila zaradi siceršnje estetike stanovanja primerna klasična zidana izdelava, jo lahko na primer uspešno nadomestijo masivne kuhinje v rustikalnem slogu, izdelane po naročilu. Cenik bo v tem primeru ugodnejši, končni vizualni učinek pa podoben, kot če bi se odločili za zidano izvedbo. Danes pride tako zidana kuhinja v poštev predvsem na zunanjih površinah - na primer na vrtu ali ob vikendih.


Ugodne kuhinje: cenik vas bo prepričal, kakovost zagotovljena!


Če iščete najboljšo kakovost in ugoden cenik, ste na pravem mestu. Pri Alplesu vam nudimo čudovite in izjemno kakovostne masivne kuhinje, cenik pa je zelo ugoden. To so lahko kotne kuhinje (v obliki črke L), z otokom in druge izvedbe. Tako cenik kotne izvedbe kot cenik drugih opcij vas bo navdušil z zelo dostopnimi cenami. Potrebujete rešitev za male kuhinje? Tudi če ste omejeni s prostorom, to z našo pomočjo ne bo več težava. Za vas ustvarimo čudovite male kuhinje po meri, ki bodo združevale optimalno funkcionalnost z estetsko dovršenostjo, tudi v tem primeru pa bo seveda cenik zelo ugoden. Potrudili se bomo, da uresničimo vse vaše želje!

MODERNE MANSARDE

DNEVNE SOBE

Male moderne kuhinje