Kuhinje: pester cenik Alples ponudbe

Kuhinje iz našega cenika so izjemno funkcionalne ter estetsko dovršene. Če se odločate za ugoden nakup kuhinje, ste pri nas na pravem mestu, poleg tega pa si lahko za nizko ceno zagotovite tudi stabilno in zanesljivo kuhinjsko mizo, vgradne omare ter drugo stavbeno pohištvo. Oglejte si naš pester cenik pohištva za kuhinje, dnevne sobe ter druge stanovanjske prostore ter se pustite navdušiti nad vrhunsko kvaliteto Alples pohištva.


Kuhinje, kuhinjske mize ter drugi pohištveni elementi iz našega cenika

Kuhinje cenikPoleg ugodnih in modernih kuhinj vam v našem ceniku ponujamo tudi pohištvo za otroške sobe, omare z drsnimi vrati, kuhinjske mize ter drugo stavbeno pohištvo. Pri nakupu posameznih pohištvenih elementov lahko na vašo željo poskrbimo tudi za hitro dostavo ter natančno in zanesljivo montažo želene stanovanjske opreme, v primeru morebitnih nezaželenih okvar pa vam v roku petih let po nakupu na dom pošljemo vse potrebne rezervne dele. Na naši spletni strani si lahko poleg tega naložite tudi računalniški program, s pomočjo katerega boste hitro in enostavno oblikovali 3D izris kuhinje ali kakšnega drugega prostora ter se tako lažje odločili za nakup ustrezne opreme. S pomočjo 3D izrisa kuhinje boste lahko razporedili pohištvene elemente v posamezen prostor tako, kot si boste sami želeli hkrati pa boste dobili vpogled v nešteto možnih kombinacij postavitve pohištva. Obiščite nas torej v našem salonu kuhinj in drugega pohištva ter si s pomočjo strokovnega svetovanja našega arhitekta izberite vrhunsko kuhinjsko mizo, pohištvo za otroško sobo, vgradno omaro ter druge stavbene elemente!


Natančen 3D izris kuhinje in drugih stanovanjskih prostorov3D izris kuhinje

Na spletni strani pohištvenega proizvajalca Alples si lahko s pomočjo našega licenčnega programa za 3D izris kuhinj, dnevnih sob ter drugih prostorov omogočite vpogled v različne postavitve posameznih pohištvenih elementov iz našega cenika. Hkrati se vam izpišejo tudi vse informativne cene specifičnih elementov iz izbranega programa Alples pohištva. Z 3D izrisom kuhinje in dnevne sobe si boste znatno olajšali opremljanje stanovanja, ob enem pa boste dosegli maksimalno funkcionalnost vaših stanovanjskih prostorov. Z računalniškim programom, ki vam pomaga pri ureditvi vašega doma, boste izbrali najprimernejši prostor za postavitev vaše kuhinjske mize, omare z drsnimi vrati, vgradnih omar ter drugega stavbenega pohištva. Če torej želite prenoviti ter moderno opremiti vaše stanovanje, so kuhinje in oprema za druge sobe iz našega cenika idealna izbira za vas! Oglejte si naš spletni katalog ali pa nas obiščite v našem vrhunskem salonu kuhinj ter si zagotovite svoj sanjski dom že danes!