Pošlji povpraševanje

Kuhinje za vse okuse

Kuhinje iz naše ponudbe so izjemno funkcionalne ter estetsko dovršene. Izbirate lahko med 9 kolekcijami kuhinj, ki vas ne bodo pustile ravnodušne:

Kuhinje Urbana

Kuhinje Urbana

Kuhinje Satina

Kuhinje Satina

Kuhinje Plana

Kuhinja Plana

Kuhinje Ikona

Kuhinje Ikona

Kuhinje Start

Kuhinje Start

Kuhinje Natura

Kuhinje Natura

Kuhinje Riva

Kuhinje Riva

Kuhinje Trenta

Kuhinja Trenta

Kuhinje Laguna

Kuhinja Laguna

AlplesOglejte si našo pestro ponudbo pohištva za kuhinje, dnevne sobe ter druge stanovanjske prostore ter se pustite navdušiti nad vrhunsko kvaliteto Alples pohištva. Za cenike pohištva nam lahko pošljete povpraševanje, nas pokličete ali pa obiščete v enem izmed naših salonih pohištva.

Kuhinje, kuhinjske mize ter drugi pohištveni elementi 

Poleg ugodnih in modernih kuhinj vam ponujamo tudi pohištvo za otroške sobe, omare z drsnimi vrati, kuhinjske mize ter drugo stavbeno pohištvo.

Kuhinje cenik

Pri nakupu posameznih pohištvenih elementov lahko na vašo željo poskrbimo tudi za hitro dostavo ter natančno in zanesljivo montažo želene stanovanjske opreme, v primeru morebitnih nezaželenih okvar pa vam v roku petih let po nakupu na dom pošljemo vse potrebne rezervne dele.

Na naši spletni strani si lahko poleg tega naložite tudi računalniški program Gaston, s pomočjo katerega boste hitro in enostavno oblikovali 3D izris kuhinje ali kakšnega drugega prostora ter se tako lažje odločili za nakup ustrezne opreme. S pomočjo 3D izrisa kuhinje boste lahko razporedili pohištvene elemente v posamezen prostor tako, kot si boste sami želeli hkrati pa boste dobili vpogled v nešteto možnih kombinacij postavitve pohištva.

Omogočite si vpogled v različne postavitve posameznih pohištvenih elementov iz našega cenika. Hkrati se vam izpišejo tudi vse informativne cene specifičnih elementov iz izbranega programa Alples pohištva. S 3D izrisom kuhinje in drugih prostorov si boste znatno olajšali opremljanje stanovanja, ob enem pa boste dosegli maksimalno funkcionalnost vaših stanovanjskih prostorov. Z računalniškim programom, ki vam pomaga pri ureditvi vašega doma, boste izbrali najprimernejši prostor za postavitev vaše kuhinjske mize, omare z drsnimi vrati, vgradnih omar ter drugega stavbenega pohištva.

Nudimo tudi svetovanje na daljavo, ki omogoča, da vam mi ponudimo online izris kuhinje, vgradne omare, dnevne sobe, spalnice, otroške sobe ali predsobe, istočasno pa vam pripravimo še ponudbo glede na izbrano pohištvo.

Obiščite nas torej v našem salonu kuhinj in drugega pohištva ter si s pomočjo strokovnega svetovanja našega arhitekta izberite vrhunsko kuhinjsko mizo, pohištvo za otroško sobo, vgradno omaro ter druge stavbene elemente!

Kakšna kuhinja pa je vam všeč?

V naši ponudbi lahko najdete različne kolekcije kuhinj z ogromnim asortimanom kuhinjskih elementov, ki omogočajo, da vam sestavimo kuhinjo vaših sanj. Pred nakupom le-te je potrebno dodobra razmisliti kaj so plusi in minusi vaše obstoječe kuhinje in kako bi lahko to dopolnili v novi kuhinji. Morda bi dodali kuhinjski otok, ki poveča delovno površino, hkrati pa se ga lahko uporablja kot jedilno mizo? Vas je v stari kuhinji motilo glasno zapiranje kuhinjskih elementov?

Vse to in še več si lahko zaželite v novi kuhinji!