Vgradne garderobne omare z drsnimi vrati

Vgradna omara po izrisu Alples

Vgradne garderobne omare Pohištva Alples, da bo vaš prostor ponovno zadihal. Predvsem če imate družino, veste, kako pomembno je, da čimbolj učinkovito izkoristimo prostor, ki nam je na voljo. Tudi če je nimate, ste verjetno opazili, da nam mnogokrat zmanjka prostora za shranjevanje različnih predmetov, npr. oblačil, fitnes opreme ipd. Pri tem vam lahko pomagajo naše vgradne garderobne omare. Vgradne omare po izrisu omogočajo popolno izrabo prostora v vašem stanovanju ali poslovnem prostoru. Vgradne garderobne omare učinkovito rešujejo prostorske probleme povsod tam, kjer sta izkoristek prostora in hkrati privlačen videz še posebej pomembna. Izkoristite svoj prostor, saj so garderobne omare z drsnimi vrati izviren in estetski način opreme prostora.

VGRADNE OMARE PO IZRISU

Garderobne omare z drsnimi vrati

Način odpiranja in notranjost sta podrejena vašim željam in potrebam. Izbirate lahko med klasičnim načinom odpiranja vrat ali garderobno omaro z drsnimi vrati. Profili za drsna vrata, ki jih ponujamo, so izbrani pod skrbnim očesom naših strokovnjakov, ki vam bodo pri njih svetovali.

V notranjost omare lahko poleg polic in obešalnih palic vgradimo predale, dvižne mehanizme, različna obešala, odvisno od potreb in želja. Pri izdelavi vgradne omare uporabljamo številne barvne kombinacije materialov: iveral, steklo, pleksi steklo, ogledala.

VGRADNE OMARE PO IZRISU

Garderobne sobe


vgradna omaraGarderobna soba: popolni izkoristek omare - soba v kateri imate dober pregled nad vso svojo garderobo. Garderobna soba je oblikovana popolnoma po vaših željah in potrebah. Vsak izdelek se izdela za vsako stranko posebej in je popolnoma prilagodljiv vašim meram in oviram. Z našo pomočjo in znanjem bo vaš prostor zasijal v svoji popolni funkcionalnosti in estetiki. Tako bo vgradna garderobna omara z drsnimi vrati oz. garderobna soba resnično služila svojemu namenu. Vaša garderobna soba naj bo tisti del spalnice ali druge sobe, ki si jo morda delite s partnerjem, ki je namenjena samo vam. Urejena bo tako, da boste kadarkoli imeli pri roki kos oblačila, ki bi ga želeli prav v tistem trenutku obleči. Naše garderobne sobe so torej nekaj, kar potrebuje vsak modni gurman ali nekdo, ki ne želi stati pred omaro in najmanj eno uro razmišljati kaj naj obleče in kam je že spravil to ali ono srajco. Dovolite si imeti del prostora zase in dovolite nam, da pripomoremo k nadaljnji stopnji udobja in funkcionalnosti vašega doma.