Vgradne omare: cena ugodna tudi za izdelavo po meri


Vgradne omare po meri AlplesVgradne omare po ugodni ceni lahko naročite pri Alplesu, vodilnemu proizvajalcu pohištva v Sloveniji. Izdelujemo vgradne garderobne in druge omare po najvišjih standardih. Danes je na trgu veliko cenenega pohištva, veliko akcij in znižanj. V Alplesu se zavedamo, da pohištvo, tudi vgradne omare, ni konfekcija. Če kupujemo vgradne omare, jih kupujemo za daljše obdobje. Zato je na prvem mestu kvaliteta in izbira kakovostnih materialov, ki bodo imeli dolgo življenjsko dobo. Seveda pa mora biti cena vgradnih omar je poštena, kar zagotavljamo z dobrim poznavanjem trga in vrednostjo materialov in dela. Na koncu boste svojo vgradno omaro glede na kvaliteto dobili poceni. Spremljajte nas, da vam ne uide vam tudi kakšna posebna akcija.


Vgradne omare po meri


Moderne vgradnje omare v akciji so danes nepogrešljiv del stanovanja in nam pomagajo rešiti marsikateri prostorski problem. Prostor za shranjevanje, prilagojem vašim individualnim potrebam, boste dobili z Alples vgradno omaro po meri. Najbolj priljubljene so seveda vgradne garderobne omare, kjer ste omejeni le s svojo domišljijo. Vgradne garderobne omare po meri lahko segajo od stene do stene, od stropa do tal ali se zaključijo z okrasno stranico. Izbirate lahko med klasičnimi in drsnimi vrati. Velika prednost naših vgradnih omar je poleg cene tudi skladnost z ostalim pohištvom. Na voljo so barve vseh programov spalnic, dnevnih sob, otroških sob. Vaša vgradna omara po meri se bo torej popolnoma ujemala z ostalim pohištvom. Kaj torej še čakate? Akcija!

OBIŠČITE NAŠ SALON POHIŠTVA V LJUBLJANI


Tehnično dovršene vgradne omare


Alples skrbi za natančno, zanesljivo in kvalitetno izdelavo, tako da bodo vaše vgradne omare poceni izpopolnjene do najmanjših detajlov. Če je naša cena konkurenčna, je kvaliteta zagotovo nadpovprečna. Ponujamo odlične re

šitve za mehko zapiranje vrat, pa tudi druge sodobne tehnične rešitve, ki naše vgradne omare naredijo izvrstne za prav vsak prostor. Obiščite našo spletno stran za več informacij: https://www.alples.si/sl/prodajna-mesta/

Alples vgradne omare so omare z najboljšim razmerjem med ceno in kvaliteto. Ko kupujete pri nas, točno veste, kaj dobite. Čas je, da skupaj stopimo v akcijo in vam naredimo vgradne omare, ki ste si jih vedno želeli.


vgradne garderobne omare