Salon pohištva Alples - Ljubljana in ostala mesta


Podjetje Alples je bilo ustanovljeno leta 1955 in ima razvejano verigo salonov pohištva, med katerimi jih je največ v Ljubljani in okolici. Ime Alples je ena najbolj prepoznavnih pohištvenih blagovnih znamk v Sloveniji z ekipo 190 zaposlenih, ki se zavzemamo za visoko kakovost izdelkov in zadovoljstvo naših strank. V naših salonih pohištva je mogoče najti vse za kuhinje, otroške sobe, spalnice, dnevne sobe in predsobe. Imamo bogato tradicijo, znanje in izkušnje, s katerimi izkoriščamo nove trende in tehnologije, ki jih potem v obliki izdelkov nudimo našim kupcem v salonih pohištva. Poleg salonov pohištva v Ljubljani lahko najdete naše salone pohištva tudi v vseh ostalih večjih mestih (Maribor, Celje, Nova Gorica) in malo manjših mestih (salon pohištva Vrhnika).

saloni pohištvasaloni pohištva Ljubljana
Salon pohištva Alples - obiščite nas v Ljubljani


Podjetje Alples je sinonim za pohištvo, zato lahko najdete naše salone pohištva po vsej Sloveniji, največ jih je v Ljubljani in okolici, kjer je tudi kupcev največ. Naš slogan - “ko stanovanje postane dom” ponazarja naše poslanstvo - pomoč kupcem pri ustvarjanju doma. V salonu pohištva v Ljubljani imamo pestro izbiro kuhinj, spalnic, predsob, dnevnih sob in otroških sob, možna so tudi naročila po meri, kjer upoštevamo vaše želje in ideje in skupaj poiščemo dele pohištva, ki bodo sestavljali vaš sanjski dom. V kolikor imate kakršnokoli vprašanje nas lahko pokličete, še boljše pa je, da se kar osebno oglasite v enem od salonov pohištva v Ljubljani in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri.


Salon pohištva - prava izbira za opremljanje vašega doma


V naših salonih pohištva bo prav vsak našel nekaj zase. Za vse, ki ne živite v glavnem mestu naj vas spomnimo, da so naši saloni pohištva na voljo v velikem številu večjih in malih mest po Sloveniji (Celje, Nova Gorica, Maribor, Vrhnika), tako da obišite našo spletno stran in poglejte, kateri salon pohištva vam je najbližji. Opremljanje stanovanja še nikoli ni bilo enostavnejše.

Več o ugodnih kuhinjah: www.vsi.si/alples/ugodne-kuhinje

MLADINSKE SOBE ALPLES

KOSOVNO POHIŠTVO ALPLES