Sodobne bele kuhinje


Salon kuhinj Alples LjubljanaV podjetju Alples vam nudimo bele kuhinje modernih ali klasičnih oblik, lahko pa se odločite tudi za retro izvedbo. Bele kuhinje so izbira vseh, ki prisegajo na svetel prostor s pomočjo belega pohištva. Najbolj so primerne za majhna stanovanja, seveda pa ni ovir za izbiro bele kuhinje v večjem prostoru. Bele kuhinje so lahko lakirane v visokem sijaju ali matirani izvedbi. Odločitev je vaša, za nasvet o vseh prednostih in slabostih katerekoli izvedbe pa lahko povprašate naše svetovalce. Visok sijaj daje bolj moderen videz – videz sodobne kuhinje. Je preprost za čiščenje in daje občutek prefinjenega okusa. Matirana površina vaše bele kuhinje pa je primerna za vse tiste, ki jim visok sijaj ni tako všeč ali pa se ne sklada z ostalo notranjo opremo kuhinje. Obe različici in veliko izbiro belih kuhinj si lahko ogledate v naši trgovini. Bele moderne kuhinje ali pa zvesta klasika – oboje najdete v našem salonu!

 

BELE KUHINJE ALPLES

 

 Nove kuhinje

Kuhinjo je potrebno zamenjati vsaj enkrat v življenju. Kljub izjemni pazljivosti ob ravnanju z njo in morebitnim popravilom, je življenjska doba kuhinje mnogo krajša od povprečne življenjske dobe njenih uporabnikov. Nove kuhinje podjetja Alples so zelo kvalitetne in trpežne, zato vas vabimo v naš salon, kjer lahko si lahko ogledate vse modele. Izbirate lahko tudi med najrazličnejšimi vrhunskimi evropskimi znamkami. Nudimo tudi nove kuhinje iz različnih materialov. Nove kuhinje niso edina ponudba našega podjetja – na voljo je tudi odprodaja eksponatov kuhinj, ki so zelo dobro ohranjeni in imajo izjemno ugodne cene. Nove vrhunske kuhinje ali dobro ohranjeni ugodni eksponati – izbira je vaša!

 

Majhna kuhinja

Majhna kuhinja ali tudi mini kuhinja je zelo primerna za majhna stanovanja, predvsem garsonjere in enosobna stanovanja . Izberejo pa jo tudi vsi tisti, ki kuhinji ne želijo posvečati preveč prostora ali pa zasnova stanovanja omogoča le kuhinjsko nišo. Majhna kuhinja ima veliko predosti in nekaj pomanjkljivosti:

  • Majhna površina čiščenja
  • Mini kuhinja zavzame malo prostora
  • Majhne moderne kuhinje so veliko cenejše
  • Mini kuhinja ob izbranih elementih deluje prav prikupno
  • Pomanjkljivost, ki jo v sebi nosi majhna kuhinja, pa je malo prostora za shranjevanje
 

 

Pohištvo Alples | Sodobne kuhinje - povezava do naše spletne strani:

  • Moderne kuhinje
  • Akcija kuhinj
  • Nove kuhinje
VPRAŠAJTE NAS
NAPIŠI KOMENTAR
NAHAJATE SE V KATEGORIJI
VPRAŠAJTE NAS
B2C
Alples
Naslov
Češnjica 48 B
4228 Železniki
Spletna stran
E-pošta
04 511 81 00
Seznam fraz
bele kuhinje, nove kuhinje, moderne kuhinje, majhna kuhinja, mini kuhinja, sodobne kuhinje, vrhunske kuhinje
ZEMLJEVID
DRUŽABNA OMREŽJA