Načrtovanje nove kuhinje s 3D izrisom kuhinje

Razmišljate o načrtovanju nove kuhinje, vendar izgubljeno tavate med razstavnimi artikli v pohištvenih salonih? 3D izris kuhinje vas bo rešil tovrstnih težav. Omogoča vam namreč, da elemente kuhinje poljubno premikate po virtualnem prostoru (kjer so vnesene dejanske mere vašega prostora in elementov) in na ta način poiščete optimalno kombinacijo in postavitev kuhinjskih elementov. Načrtovanje nove kuhinje s pomočjo 3D izrisa kuhinje jasno pokaže, koliko prostora imate na voljo in kako kakšen videz bi ustvarili kuhinjski elementi v določeni postavitvi ter barvi.

Kuhinjsko pohištvo - za moderne in klasične kuhinje

V kolikor se standardni elementi ne prilegajo v želeni prostor, si ne delajte skrbi. Pohištvo Alples se namreč že vrsto let ukvarja z izdelavo kuhinj. Izdelujemo tako moderne kot tudi klasične kuhinje. Pohištvo bo bistveno olajšalo načrtovanje nove kuhinje, saj je posamezen element povsem prilagojen meram prostora. Različne niše, mansardni prostori in drugi majhni kotički nestandardnih velikosti za moderno ali klasično kuhinjo niso ovira. Pri načrtovanju nove kuhinje s 3D izrisom kuhinje se lahko poigrate tudi z barvami in vzorci in na ta način dosežete optimalen učinek v prostoru - vizualno povišanje ali znižanje prostora, vizualno odpiranje ali zapiranje prostora, ločevanje prostora na več delov, itd.

Načrtovanje kuhinje AlplesS 3D izrisom kuhinje postanejo sanje o novi kuhinji resničnost

Zakaj bi načrtovanje nove kuhinje potekalo le v glavi, ko pa si lahko bodoči videz moderne ali klasične kuhinje tako nazorno in podrobno ogledate kar na računalniškem zaslonu? Obiščite nas in se odločite za virtualno načrtovanje nove kuhinje, moderno ali klasično kuhinjo pa bomo nato tudi hitro in ugodno izdelali po načrtu in v skladu z vašimi željami. Pri izdelavi kuhinj uporabljamo visokokakovostne materiale, zato vam bo kuhinjaPohištva Alples odlično služila še vrsto let. Vljudno vabljeni tudi k obisku naše spletne strani!