Kuhinje Alples - cenik priča o ugodnih cenah

Kuhinje Alples se ponašajo s sodobnimi oblikami, predvsem pa s kakovostno izdelavo. V podjetju stremimo k temu, da svojim strankam ponudimo le najboljše pohištvo ter jim zagotovimo dobro razmerje med ceno in kakovostjo. O tem vas lahko prepričajo naše zadovoljne stranke, pa tudi naš cenikkuhinj, ki vam je na voljo v našem salonu kuhinj. Cenik je sicer informativne narave, saj je izdelava kuhinje po meri povsem odvisna od vaših želja in zahtev, prav tako pa je od njih odvisna tudi končna cena kuhinje. Cenik tako navadno navaja ceno za načrtovanje kuhinje, 3D izris, izdelavo in montažo.

Kuhinja cenikVčasih je sestavljanje elementov enostavno pretežko. Če nam že uspe sestaviti funkcionalen sestav, ta ni videti prav nič estetsko. Če se osredotočimo na videz, pa pogosto lahko pozabimo na funkcionalnost. V takšnih primerih vam pri Alplesu ponudimo pomoč našega arhitekta. Prav gotovo se vam bodo ob njegovih predlogih utrnile nove ideje in zadovoljstvo ob nakupu bo tako še večje. Za lažjo predstavo o prostoru vam je na voljo tudi 3D izris kuhinje s pomočjo posebnega računalniškega programa Gaston, s katerim boste lahko v prostor postavili vse elemente Alplesovega pohištva. 3D izris kuhinje vam bo močno olajšal uresničevanje novih idej pri postavitvi in izbiri elementov.

Da bo izbrano pohištvo postavljeno v prostor točno tako, kot ste si zamislili, vam nudimo montažo za vse naše izdelke iz redne ponudbe. Naši monterji vam bodo glede na vaše zahteve strokovno montirali izbrano pohištvo. Tako montirano pohištvo bo funkcionalno in oblikovno brezhibno služilo svojemu namenu.

Kuhinjska miza predstavlja središče vsake kuhinje

Kuhinjska miza je vsekakor najpomembnejši element kuhinje, saj se ob njej družina zbere k skupnemu družinskemu kosilu ali večerji. Hkrati pa je namenjena druženju, ki je v današnjem hitrem življenjskem tempu in kroničnem pomanjkanju časa še toliko pomembnejše.

Odločite se lahko za različne oblike mize, ne glede na to pa pazite zlasti na njeno primerno velikost, saj bo prevelika kuhinjska miza dajala vtis utesnjenosti. Skrbno izbrana kuhinjska miza in ujemajoči se stoli bodo vašo kuhinjo naredili popolno.

Morda potrebujete pohištvo tudi za otroške sobe, spalnice, dneve sobe ali predsobe? Alples vam nudi tudi vgradne in garderobne omare z drsnimi vrati, klubske mizice, pisalne mize, omare za čevlje in postelje. Le preverite našo pestro ponudbo pohištva in naš cenik kuhinj ter že kmalu uživajte v udobju vašega novega doma.

Alples |Cenik za kuhinje vključuje tudi 3D izris kuhinje