Kuhinja, ki vam bo še dolgo v veselje

Kuhinja je osrednji prostor vsakega doma, zato je prav, da je kuhinja funkcionalno opremljena in kakovostno izdelana.

Moderne in klasične kuhinje Alples so ergonomsko oblikovane, kar pomeni, da bo tudi delo v kuhinji udobno in varno. Pri nas lahko dobite kvalitetne modularne kuhinje ali pa se odločite za kuhinjo po meri, kjer bomo skušali upoštevati vse vaše želje in zahteve. Naše kuhinje so izdelane iz zelo kakovostnih materialov, vgrajena okovja so stabilna in trpežna, elementi klasičnih in modernih kuhinj so opremljeni z zanesljivimi sistemi blaženja, izbirate pa lahko med različnimi barvami kuhinj. Razstavne eksponate kuhinj si lahko ogledate v naših salonih kuhinj po Sloveniji, na spletni strani pa je dostopen tudi katalog kuhinj v elektronski obliki.

Izbirate lahko med štirimi programi kuhinj:

URBANO RAZKOŠJE

Moderne kuhinje Urbano razkošje

UDOBJE NARAVE

Lesene kuhinje Udobje narave

SVET BARV

Sodobne kuhinje Svet barv

HARMONIJA PODEŽELJA

Rustikalne kuhinje Harmonija podeželja

Na vašo željo lahko dobite tudi klasično kuhinjo v eni barvi, zanimive pa so tudi kombinacije različnih barvnih dekorjev. Izbirate lahko med različnimi elementi, dodatki in ročaji. Kuhinjo vam lahko izdelamo po meri, kjer bomo elemente kuhinje popolnoma prilagodili dimenzijam vašega prostora. Z velikim izborom kuhinjskih elementov zadostimo vsem potrebam za predvideni prostor. Izbirate lahko med različnimi elementi, kombinacijami materialov in obdelav.

Poleg kuhinj po meri pa vam ponujamo tudi modularne kuhinje, ki vsebujejo ožji nabor elementov, ki zadostijo vsem osnovnim funkcijam. 

Načrtovanje kuhinje

Če se že dolgo odločate za kuhinjo in ne veste kje začeti ste na pravem mestu. V Alplesu vam s pomočjo posredovanih mer in želja pripravimo informativno ponudbo, ki bo obsegala vse elemente s svojimi cenami. Upoštevani bodo tudi vsi leseni deli (pult, podnožje, okrasne stranice, pokrivne plošče...). Naši strokovnjaki vam bodo pripravili tudi izris, ki vam bo omogočil, da si boste lažje predstavljali umestitev elementov v prostoru.