Kuhinja je srce vsakega doma: Alples klasične modularne kuhinje ali po meri


Kuhinja je osrednji prostor vsakega doma, zato je prav, da je kuhinja funkcionalno opremljena in kakovostno izdelana. Moderne in klasične kuhinje Alples so ergonomsko oblikovane, kar pomeni, da bo tudi delo v kuhinji udobno in varno. Pri nas lahko dobite kvalitetne modularne kuhinje ali pa se odločite za kuhinjo po meri, kjer bomo skušali upoštevati vse vaše želje in zahteve. Naše kuhinje so izdelane iz zelo kakovostnih materialov, vgrajena okovja so stabilna in trpežna, elementi klasičnih in modernih kuhinj so opremljeni z zanesljivimi sistemi blaženja, izbirate pa lahko med različnimi barvami kuhinj. Razstavne eksponate kuhinj si lahko ogledate v naših salonih kuhinj po Sloveniji, na spletni strani pa je dostopen tudi katalog kuhinj v elektronski obliki. Za vsa vprašanja o kuhinjah in cenah smo vam na voljo v salonih ali preko telefona. Na spletni strani pa lahko tudi pošljete povpraševanje, kjer vam bo arhitekt svetoval pri načrtovanju kuhinje.

klasična kuhinja

VEČ O CENIKU KUHINJ SI PREBERITE TUKAJ!


Klasična kuhinja Laguna - rustikalen les in dekorji v različnih barvah


Klasična kuhinja Laguna vsebuje vse elemente sodobne kuhinje, na pogled pa pritegne z rustikalnimi elementi in lesenimi dekorji. Na vašo željo lahko dobite tudi klasično kuhinjo v eni barvi, zanimive pa so tudi kombinacije različnih barvnih dekorjev. Izbirate lahko med različnimi elementi, dodatki in ročaji. Klasično kuhinjo vam lahko izdelamo po meri, kjer bomo elemente kuhinje popolnoma prilagodili dimenzijam vašega prostora. Poleg kuhinj po meri pa vam ponujamo tudi modularne kuhinje, ki vsebujejo ožji nabor elementov, ki zadostijo vsem osnovnim funkcijam, ki jih mora imeti klasična ali moderna kuhinja. Modularne kuhinje so dostopne po ugodni ceni, po kvaliteti pa ne zaostajajo od tistih po meri.

kuhinja alples


Eksponati kuhinj - priložnost za še bolj ugoden nakup


Eksponate klasičnih kuhinj
si lahko ogledate v naših salonov, nakup razstavnih eksponatov pa pomeni za vas še ugodnejši nakup. Ne glede na to, kakšno kuhinjo želite, klasično ali moderno, pri nas boste zagotovo dobili tisto, kar iščete. Oglejte si naš katalog kuhinj ali pa si v salonih oglejte eksponate kuhinj. Zagotovite si vrhunsko kvaliteto eksponatov kuhinj po ugodni ceni.

Preberite si več o ceni in izrisu kuhinje: https://www.vsi.si/alples/izris-in-cena-kuhinje