Mladinske sobe po meri: oprema prostora po lastni izbiri in potrebah


Mladinske sobe po meri podjetja Alples so zasnovane tako, da bodo vašemu otroku služile že od malega, pa vse do konca najstniškega obdobja. Iz našega programa si lahko izberete mladinske sobe po meri, katerih elementi otroku zagotavljajo prostor za učenje, igro in počitek ter dovolj uporabnega prostora za shranjevanje.

SALON POHIŠTVA ALPLES


Kaj odlikuje mladinske sobe po meri, ki jih izdelujemo v podjetju Alples?


Naše mladinske sobe po meri so izdelane iz naravnih materialov. Pozornost posvečamo toplim barvam lesa, v kombinacijami z barvami, ki prijetno poživijo prostor. Obiščite salon otroških sob in si oglejte pestro ponudbo elementov, s katerimi preprosto prilagodite sobo starosti in potrebam otroka ali mladostnika. Navdušil vas bo tudi salon vgradnih omar, kjer boste našli omare, primerne za vsak prostor. Vse naše pohištvo je mogoče tudi kombinirati in prilagajati individualnim potrebam. Tudi vgradne omare lahko vključimo v vse mladinske sobe po meri, spalnice po meri in druge prostore.

mladinske sobe po meri


Vabimo vas v najbližji salon pohištva, salon vgradnih omar ali salon otroških sob


Če opremljate svoj dom, izberite pohištvo, ki bo za vas izdelano po meri in izbiri! V podjetju Alples izdelujemo kuhinje po meri, mladinske sobe po meri in spalnice po meri. Cena izdelave pohištva je konkurenčna, kakovost produktov pa najvišja v Sloveniji. Ponašamo se z dolgoletno tradicijo in s številnimi referencami.

moderne mladinske sobe


V čem se spalnica po meri razlikuje od tipskega sestava?

Brez dvoma je spalnica po meri idealna rešitev za tiste prostore, ki niso čisto običajni: posebno zahtevna naloga je funkcionalno opremljanje vseh mansardnih prostorov, za katere je vedno uporabna rešitev spalnica po meri. Najti ustrezno tipsko pohištvo za zelo majhne prostore je težko, zato je spalnica po meri lahko idealna rešitev. Zmotno je razmišljanje, da bo za vas bistveno dražja izdelava spalnice po meri. Cena investicije je odvisna od izbranih materialov, zahtevnosti izvedbe in količine elementov. Zahtevajte izris in ponudbo ter se prepričajte!