Salon kuhinj Ljubljana -Alples po vsej Sloveniji

Salon kuhinj Ljubljana je eno izmed številnih prodajnih mest pohištva Alples v Sloveniji, je pa res, da je poleg našega prodajnega salona na Češnjici v Železnikih, kjer je tudi proizvodnja pohištva, kjer je na voljo le naša blagovna znamka. V vsej Sloveniji je kar nekaj več kot sedemdeset pohištvenih salonov, v katerih prodajajo naše izdelke: kuhinje z aparati ali po elementih, dnevne sobe, spalnice, jedilnice, otroške in mladinske sobe, predsobe, vgradne omare, garderobne sobe (z drsnimi ali klasičnimi vrati) in še marsikaj. Salon kuhinj Ljubljana se nahaja v BTC-ju. V njem vam ponujamo vse naše pohištvo, na voljo pa vam je seveda tudi vsa potrebna strokovna pomoč.

Kuhinje z aparatiSalon kuhinj Ljubljana - kuhinje z aparati po ugodni ceni

Kadar se odločimo za nakup nove kuhinje, navadno zamenjamo vse - tako pohištvo kot naprave, saj so tudi te običajno že iztrošene. Pri opremljanju novega stanovanja ali hiše pa je to tako ali tako neobhodno. Najpogosteje se izkaže, da je najcenejše ravno to, da se odločimo za nakup kuhinje z aparati (v kompletu). Naš salon kuhinj Ljubljana in Železniki vam dejansko ponujata izjemno ugodno ceno za nakup kuhinje z aparati vred, saj vam tako lahko ponudimo različne popuste, ki sicer ne bi bili mogoči. Odločitev pa je seveda popolnoma vaša, ponujamo vam tudi možnost nakupa kuhinje po elementih.

Kuhinje po elementih

Salon kuhinj Ljubljana BTC svojim strankam poleg prodaje pohištva (dnevne sobe, spalnice, kuhinje, predsobe, otroške in mladinske sobe, garderobne sobe, vgradne omare) omogoča tudi svetovanje in 3D izris prostora. Naš arhitekt vam svetuje in izdela izris kuhinje po elementih z aparati, ki se najbolje prilega ravno vašemu prostoru in ustreza vašim željam. Tako lahko sestavite kuhinje po elementih, ki jih boste najbolj potrebovali in v takem zaporedju, ki bo za vas slog kuhanja in življenja najbolj funkcionalen. Pridite v BTC v naš salon kuhinj Ljubljana in se prepustite našim strokovnjakom.

Alples | Salon kuhinj Ljubljana - kuhinje po elementih in z aparati