Salon kuhinj Alples Ljubljana - kuhinje po elementih ter z aparati ali brez

Salon kuhinj Alples Ljubljana (BTC, Lesnina Brdo in Rudnik) nudi raznovrstne kuhinje po meri za vsak okus in vsak prostor. Kuhinja Alples prinaša veliko prednosti, ki jih velja izkoristiti: vtis domačnosti, ergonomsko obliko in sodobno osvetlitev kuhinjskih elementov, pestro izbiro barv in materialov, povezavo z dnevno sobo, praktično opremljenost predalov ter odlične shranjevalne in kotne rešitve. Predvsem pa jih odlikuje kakovost - tako pri materialih kot pri sami izdelavi. Vsak izmed štirih modelov kuhinj nudi širok izbor elementov ter različne kombinacije materialov, ki bodo zadostile potrebam še tako zahtevnega prostora. Z našimi rešitvami bo vaša kuhinja postala prostor, v katerem se boste počutili prijetno in domače.

Kuhinje po elementihDotik narave, čiste linije, mehke in zaobljene stranice so posebnosti modela NATURA. Navdih svetovljanstva vam s svojimi elegantnimi linijami prinaša kuhinja URBANA. Model LAGUNA navdušuje ljubitelje podeželskega, rustikalnega sloga, START pa se ponaša z odlikami, kot so preprostost, funkcionalnost in sodobnost.

Ne glede na to, kakšne so vaše želje, smo prepričani, da je naš salon kuhinj Ljubljana pravi kraj za vas. V njem boste dobili marsikatero idejo, hkrati pa se boste lahko z našimi svetovalci pogovorili o svojih željah in zahtevah. Za lažjo predstavo vam bomo pripravili tudi 3D izris prostora, da si boste zlahka predstavljali, kakšna bi bila kuhinja videti z izbrano postavitvijo, pohištvom in z aparati. Poleg nakupa kuhinje z aparati se lahko, če aparate že imate, odločite tudi samo za nakup lesenega dela.

Kuhinje po elementih za optimalno izkoriščenost prostora

Ljudje imamo različne potrebe in želje, zato je popolnoma razumljivo, da si želimo pohištvo oblikovati po lastnem okusu. Večina si nas v kuhinji ne želi nepotrebnih elementov ali predalov, ki so nefunkcionalni in po nepotrebnem zavzemajo prostor. Zato vam tudi salon kuhinj Alples Ljubljana nudi možnost nakupa kuhinje po elementih. Po zaslugi širokega izbora elementov boste lahko sestavili kuhinjo, v kateri bo delovni prostor optimalno izkoriščen, naše delo in gibanje pa nemoteno in varno. Prostor boste kar najbolje izkoristili s kombiniranjem različno širokih, visokih in globokih elementov.

Prenavljate ali gradite kuhinjo? Vabljeni v naš salon kuhinj Alples Ljubljana, kjer si poleg kuhinj lahko ogledate tudi pohištvo za ostale prostore vašega doma, med drugimi tudi vgradne omare za dnevne, otroške in garderobne sobe, spalnice in predsobe.

Alples | Salon kuhinj Alples - ko stanovanje postane dom.