Vgradne omare po meri - optimalen izkoristek prostora

Si urejate prvo stanovanje, in si, namesto, da bi se ga veselili, glavo belite z vprašanjem kako v ta mali prostorček »stlačiti« kar največ vaše lastnine? V podjetju Venge imamo za vas pravo rešitev, saj vam ponujamo različne vgradne omare po meri, vgradne garderobne omare in vgradne omare z drsnimi vrati. Da, vse to so vgradne omare Venge, sinonim za kakovost in estetskost! Naročite si svoje vgradne omare z drsnimi vrati po meri še danes in vašemu stanovanju zagotovite optimalen izkoristek prostora. V naši ponudbi boste našli tudi različna notranja drsna vrata ter okovje za drsna vrata.


Vgradne omare Venge so sinonim za kakovost in estetiko

V podjetju Venge izdelujemo vgradne garderobne omare že od leta 2003 in ves čas budno pazimo, da so naše vgradne omare z drsnimi vrati narejene zgolj iz materialov priznanih evropskih proizvajalcev. Vgradne omare so namreč kvalitetne le, če imajo kakovostna drsna vrata, poleg tega pa morajo biti vgradne omare po meri izdelane z največjo mero natančnosti. Našim cenjenim kupcem zagotavljamo, da vgradne omare Venge izpolnjujejo vse naštete pogoje.


Vgradne garderobne omare odražajo vaše lastne potrebe in želje

Ker vam vgradne garderobne omare izrišemo in naredimo po meri in s tem 100% izkoristimo vaš prostor, lahko naše vgradne omare z drsnimi vrati postavite v prav vse sobe vašega stanovanja. Poleg tega imajo vgradne omare po meri Venge tudi vaš osebni pečat, saj sami določite notranjo razporeditev ter zunanji izgled vgradne omare po meri, s tem, da imate na razpolago tri načine izdelave notranjosti vgradne omare Venge z izbiro raznih dodatkov ter dvoje vrst vrat vgradne garderobne omare v vaših najljubših barvah in vzorcih: drsna vrata Raumplus ali običajna vratna krila. Odločitev prepuščamo vam, cenjeni kupci.


Vgradne omare z drsnimi vrati za vsak prostor vašega doma

Vse vgradne omare Venge imajo moderen izgled, zato polepšajo vsak prostor vašega doma. Vgradite si omare z drsnimi vrati po meri v vašo spalnico in vaša garderoba bo zaradi inovativnih dodatkov vgradne garderobne omare urejena, kot še nikoli ali pa vgradne omare po meri iz neobčutljivih in pisanih materialov postavite v otroško sobo in otroci jo bodo naravnost vzljubili. Vgradne omare z drsnimi vrati so seveda primerne tudi za majhne prostore, kot so npr. predsobe ali pa za delovne prostore, za katere želite, da bi izgledali kar se da urejeno. Vgradne omare po meri vam zaradi izredno lepo zasnovanih drsnih vrat pričarajo tudi čudovito dnevno sobo oziroma zaradi uporabnosti kar najbolje izkoriščeno garderobno sobo, večkrat pa se stranke odločijo in vgradne omare z drsnimi vrati vgradijo tudi v kopalnice. Vgradne garderobne omare podjetja Venge ne dopuščajo nikakršnih omejitev .


Vgradne omare z dekorativnimi drsnimi vrati

Če vam v podjetju zagotavljamo, da naše vgradne garderobne omare po meri nimajo omejitev, potem je možno tudi to - steklena drsna vrata vgradne garderobne omare. Gre namreč za posebne vgradne omare z drsnimi vrati iz stekla ali ogledala. Za izdelavo vaše vgradne omare po meri lahko izbirate med klasičnimi ali barvnimi stekli ter med različnimi ogledali, in sicer med klasičnimi svetlimi, toniranimi ali dimljenimi ogledali. Zagotavljamo vam, da so vgradne garderobne omare steklu navkljub enako varne kot vse vgradne omare Venge, saj so stekla in ogledala izdelana s posebno varnostno folijo.

Vgradne garderobne omare Venge - več:

  • Vgradne garderobne omare
  • Vgradne omare po meri
  • Vgradne omare z drsnimi vrati
  • Vgradne omare Venge
  • Notranja drsna vrata
  • Okovje za drsna vrata