Vgradne omare AlplesVgradnja omare Alples - vgradne omare po izrisu

Način vgradnje omare je odvisen od oblike prostora, kjer bo omara vgrajena. Omaro lahko na levi ali desni strani zaključimo z zaključno stranico ali z zidom.

Med štirimi ponujenimi tlorisi izberite vam najbolj ustrezen tip omare. Pomagamo vam tudi z izrisom vgradne omare.

Opomba: V primeru, da bo vaša omara vgrajena v poševnino ali mansardo, poševno stranico navedite kot ravno (maksimalna višina ali širina). Končni izračun bomo ustrezno prilagodili na podlagi vašega poslanega povpraševanja.


Klasična vgradna omara ima lahko naslednje kombinacije: zid - zid, zid - stranica ali stranica - stranica. Vgradna omara vam s svojo funkcionalno razporeditvijo nadomesti vse nefunkcionalne klasične omare. Drsna vrata za omare pri odpiranju ne ovirajo, saj se jim ni potrebno umikati, tako kot pri klasičnih vratih. Vsaka vgradna omara po izrisu je narejena za vsako stranko posebej, zato je venomer narejena brez kakršnihkoli omejitev, razen tistih, ki nastanejo zaradi oblike in velikosti prostora. Izrazite svojo posebnost in individualnost z vgradnimi omarami Alples. Na naši spletni strani si oglejte tudi cenik vgradnih omar ter ostalo ponudbo (spalnice, otroške sobe ipd).

POLEG VGRADNIH OMAR IMAMO TUDI ŠIROKO IZBIRO SPALNIC

Vgradne omare Alples

Notranjost vgradne omare Alples je izdelana iz belega iverala debeline 16mm, standardna globina polic je 50cm. Notranjost je izdelana brez hrbtišča, tal in stropa, tla se izdelajo izključno na željo stranke. Vgradna omara Alples ima prednost pred ostalimi omarami predvsem zato, ker se lahko s svojimi dimenzijami in z izborom odličnih materialov sklada in prilagaja ostalim pohištvenim programom.

Naše stranke so z nami zadovoljne

Poglejmo, kaj pravi o naši ponudbi ter storitvah ena izmed naših zvestih in zadovoljnih strank:


'Priporočam vam podjetje Pohištvo Alples . Naredili so nam dve vgradni omari in moderno posteljo po izrisu, vse v zebrano dekorju, ki res naredi lep prostor. Kar se tiče cen so med ugodnejšimi, čeprav imajo najboljše okovje (pazite, kakšno okovje vam podjetja ponujajo - ne odločajte se za cenena okovja). Bili so hitri in prijazni!' Taja

Vgradne omare: cenik

V ceno izdelave je zajeto neomejeno število polic, fiksnih obešalnih palic, predelnih sten, drsna vrata v izvedbi iverala, izmera, prevoz, montaža. Dodatki kot so predali, košare, potezni obešalnik, obešalnik za hlače, kravate se zaračunajo posebej po veljavnem ceniku.

VGRADNE OMARE ALPLES

Pohištvo Alples | Izdelava vgradnih omar - povezave do naše strani:

  • vgradna omara
  • vgradne omare