Vgradna omara z drsnimi vrati - že veste, zakaj je najboljša izbira?

Vgradne omare so danes med najbolj priljubljenimi kosi pohištva za opremljanje doma. Razlog za to je njihova velika prednost, da se zaradi izdelave po meri prilagodijo čisto vsakemu kotu in prostoru. V predsobi vgradne omare namestimo pod stopnice, v vsakem primeru bodo zadovoljile naše potrebe po shranjevanju stvari. Če se soočamo s stisko s prostorom, je vgradna omara z drsnimi vrati prava rešitev, ki nam omogoča, da razpoložljiv prostor maksimalno izkoristimo tako, da jo prilagodimo zidnim stenam prostora, v katerega bo vgrajena in tako na preprost način prihranimo kar 30 ali celo več % prostora. Če ste bili še pred nekaj trenutki prepričani, da vam prostorska stiska onemogoča ureditev prostora v skladu z vašimi željami, ste si sedaj zagotovo premislili. V Mizarstvu Venge izdelujemo kakovostno trajno pohištvo že 15 let, njegovo kakovost pa vam jamčimo z garancijo. Enako velja za vgradne omare.

okovje vgradne omare z drsnimi vrati


Drsna vrata, ki so estetsko in tehnično dovršena - za prihranek s prostorom

Če za vgradno omaro izberemo drsna vrata, bomo prihranili še dodatni prostor (klasična se namreč običajno odpirajo navzven, zato je zanje potreben dodatni prostor). Danes se v kombinaciji z vgradnimi omarami pojavljajo zlasti v elegantno in moderno opremljenih manjših stanovanjih, saj so čudovit estetski dodatek in hkrati zelo uporabna. Uporabiti jih je mogoče v katerem koli prostoru, prav tako na vgradni omari pod stopnicami. V Mizarstvu Venge vam nudimo tudi okovje.

OGLEJTE SI VGRADNE OMARE ZA POD STOPNICE IN OSTALO POHIŠTVO


Prednost nakupa vgradne omare je v prilagajanju drugemu pohištvu

Vgradne omare brez kakršnih koli težav prilagodimo pohištvu, ki se že nahaja v prostoru. Izdelava po meri nam omogoča izbiro materialov in barv, ki bodo ustrezale že obstoječemu pohištvu, izbrati pa je mogoče različne vzorce in stilu prostora prilagoditi še drsna vrata. S takšnim načinom izdelave dosežemo najboljši izkoristek prostora, zato se zanj odločimo v primeru velikega ali majhnega prostora. Poleg tega vam po lastnih željah in zahtevah izdelamo notranjost vaše vgradne omare.


Kakšna pa je njena sestava?

Čisto vsaka vgradna omara z drsnimi vrati je sestavljena iz zunanjega in notranjega dela - pri notranjem imate možnost izbire med 3 različnimi načini izdelave, za zunanji del pa imate prav tako možnost izbire - odločite se za drsna vrata z vodili ali običajnimi vratnimi krili. V notranjosti po želji dodajte različne pripomočke za lažje shranjevanje, ne pozabite pa na osvetlitev. Vaši domišljiji prepuščamo izbiro barvnih kombinacij. Odločite se za mirne in prijazne barve ali pa za drznejšo barvno kombinacijo. Pomembno je le, da je vaša vgradna omara z okovjem izdelana po vaših željah!

Vgradna omara tudi za predsobo


Zakaj se odločiti za izdelavo vgradne omare pri Mizarstvu Venge?

Zaradi 15-letne tradicije pri izdelavi kakovostnega trajnega pohištva imajo naši strokovnjaki ogromno izkušenj, zato bodo znali prisluhniti vašim željam glede izdelave vgradne omare z drsnimi vrati, prav tako pa bodo znali povezati več vaših želja oziroma zahtev v popolno in smiselno celoto. Poleg tega smo edini uradni zastopnik nemškega podjetja Raumplus v Sloveniji, partnerstvo pa nam zagotavlja takojšnje seznanjanje z novostmi, kratke dobavne roke in najugodnejše cene. Zagotavljamo vam individualni pristop, strokovnost in prilagodljivost. Iz tega razloga smo prepričani, da boste od nas odšli s širokim nasmeškom na obrazu in z vgradno omaro, za katero boste komaj čakali, da jo pričnete uporabljati. Za vsa dodatna vprašanja smo vam seveda kadar koli na voljo. Oglasite se v našem salonu na Opekarski 13 v Ljubljani in se o tem prepričate tudi sami, če se nahajate na drugem koncu Slovenije, pa nas brez vsake skrbi pokličite in poiščite odgovore na vsa vaša vprašanja.